Най-точният хороскоп за 27 август

Астро
07:00 - 27 Август 2022
3347
Най-точният хороскоп за 27 август

В 03:26 часа българско време днес Луната навлиза в земния знак Дева, където ще бъде до 12:45 часа на 29 август. В 11:17 часа Слънцето и Луната в Дева са в точен съвпад – Новолуние на 4 градуса в Дева. През следващите два дни приоритет за нас ще бъдат темите за работата, ежедневните ни дейности и задължения, здравето, чистотата и редът, финансови въпроси за нашите деца, взаимоотношенията с роднини и колеги. По време на и в дните около Новолуние енергията ни е понижена.

Много хора може да чувстват отпадналост и апатия. Това е подходящ ден за провеждане на лунната диета за изчистване на организма от токсините. В рамките на 24 часа се приемат само течности около 2,5 – 3,0 л за денонощие – билков чай, т.нар. жива вода, минерална или преварена вода, прясно изцедени плодово-зеленчукови сокове без подсладители или сол. Ако имате здравословни проблеми, консултирайте се задължително преди това с вашия личен лекар дали е подходящо за вашето състояние.

Това Новолуние образува дисхармоничен аспект с Марс в Близнаци (квадратура – ъгъл от 90 градуса). В обществен и световен план нищо ново под слънцето – конфликти и напрежение.

Трудностите и предизвикателствата от аспекта с Марс в Близнаци са концентрирани основно в здравните и екологични въпроси, образованието, транспортът, чистотата, малкият и среден бизнес, пресата, комуникациите, договорните отношения, търговията и сферите на обслужване. Може да се очакват критични ситуации и нуждата от спешни решения и действия в тези насоки, нови военни атаки, размирици, експлозии и други.

В личен план както на самия ден, така и следващите 7 дни, Новолунието ще се отрази по-неблагоприятно на родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Както знаете вече, Марс е планетата на борбата и напрежението, но и на инцидентите – в пряк и в преносен смисъл.

Бъдете особено внимателни за неприятности, травми и инциденти. Не предприемайте нищо рисковано и нови начинания, особено първите четири знака и всеки, който има други рождени планети или Асцендент между 2 и 6 градуса на Близнаци, Дева, Стрелец или Риби.

Избягвайте работа с машини, електричество, запалими и избухливи вещества, огнестрелно или хладно оръжие.

Възможни са също неприятности с властите, травми при спортуване, сбивания и наранявания, изгаряния, възпаления, оперативни интервенции и т.н. Сега е много подходящо да се откажете от вреден навик, който има неблагоприятно въздействие върху здравето ви. Новолунието в Дева както днес, така и през следващите 7 дни е с по-положително влияние при родените през първа декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог, стига да нямате друга рождена планета в първите 5 – 6 градуса на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Но дори и тогава имате шанс да избегнете по-лоши сценарии в засегнатите житейски сфери. Имате възможност за успехи и изяви, за по-благоприятно развитие в делата и взаимоотношенията ви с хората. Днес е препоръчително да не се натоварваме прекалено емоционално и физически, да не бъдем твърде критични и заядливи с околните, за да избегнем сериозни конфликти и последствията от тях. Бъдете здрави!