Най - точният хороскоп за 27 декември

Астро
06:44 - 27 Декември 2021
2783
Най- точният хороскоп за 27 декември

На 27 декември Луната е във Везни – знакът на баланса, изкуството, красотата, любовта и партньорството. В 04:24 часа българско време Луната е във фаза Последна четвърт – Слънцето и Луната са в аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между двете светила), което създава дисбаланс на физическо и психо-емоционално ниво при родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади.

При такива планетни аспекти може да чувствате емоционално напрежение и дискомфорт, лесна раздразнителност, главоболие и други здравословни неразположения. Стремете се към хармонични взаимоотношения и разбирателство. Не прекалявайте с храната и алкохола, не се натоварвайте психически и физически, не предприемайте рисковани действия. Луната във Везни на този ден е в хармонични аспекти с Марс в Стрелец и със Сатурн във Водолей. Тяхното влияние е по-положително за родените през първа и втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Денят за вас е подходящ за спорт и други физически дейности, за излети в планината, за взаимодействие с по-възрастни и с други авторитетни за вас хора, за посещение на културни мероприятия и други места за забавление, за романтични срещи и покупка на красиви и стойностни вещи.

Друго по-специфично на този и в следващия ден е преминаването на Марс в Стрелец на 9 – 10 градуса през неподвижната звезда Антарес от съзвездие Скорпион, която заедно с противоположно разположената на нея звезда Алдебаран в знака Близнаци от съзвездие Телец образуват т.нар. „ос на инцидентите и катастрофите“. Тяхното влияние е по-силно в световен план като повишава опасността от по-тежки инциденти, аварии, пожари, експлозии, агресия и прояви на насилие, а също така за природни бедствия в някои точки по света.

По-уязвими държави са САЩ, Австралия, Афганистан, Гърция, Турция, Дания, Индонезия, Исландия, Италия, Чили, Швеция, Япония и т.н. В личен план по-неблагоприятно може да се отразят Марс и звездата Антарес при родените между 1 и 3 декември Стрелци, на 31 май и 1 юни Близнаци или с Асцендент на 9 – 10 градуса в Стрелец. Въпреки, че Луната във Везни на 27 декември е благоприятно разположена към Слънцето на Близнаци и Стрелци, съвпадът на планети с планети или със звезди е с много по-силно влияние. А в конкретния случай звездата Антарес има лоша слава. И тъй като Марс е в Стрелец, е повишена опасността от пожари, взривове, стрелби, влакови катастрофи, насилие и всякакви инциденти. Бъдете много внимателни при работа с оръжие, режещи машини и взривоопасни вещества, при преминаване през ж.п. прелези и т.н. Бъдете здрави!