Най-точният хороскоп за 27 февруари

Астро
06:20 - 27 Февруари 2022
3459
Най-точният хороскоп за 27 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В неделния ден, 27 февруари, Луната отново е в знака Козирог. Днес земната енергия е с много мощно влияние, поради съвпадът на Луната с Венера, Марс и Плутон. Желанието за влияние и власт е много силно, както и чувството за собственост. Нуждаем се от оценката и уважението на хората.

На този ден също е сериозно повишена опасността от падане на лавини и инциденти в планините, от прояви на насилие, отвличания, убийства, крупни обири, атентати, военни нападения, срутване на земни маси или мостове, аварии и експлозии, заложнически драми, както и всякакви други инциденти.

Препоръчително е да се избягват пътувания и рисковани действия, посещение на многолюдни места. Този съвпад може да доведе до смъртта на известна публична личност, падане от власт на правителство / управляващ, убийство на политик или лидер на групировка, фалити, включително и на банки, до трусове на борсите през следващите дни. За сметка на губещите ще има и хора, които ще се радват на огромни финансови печалби и власт.

Силно е засегнат и хороскопа на САЩ, където също може да се очакват всякакви негативни проявления за тях или от тяхна страна. В здравословен план са възможни главоболие, болки в ставите, травми в областта на краката, главата и гръбначният стълб.

Този ден е най-опасен и се изисква голямо внимание от страна на родените през трета декада най-вече на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен влиянието на звездите може да засегне и представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора и трета декада.

Пазете себе си и близките си, бъдете разумни в действията си. Избягвайте пътувания на дълъг път, рисковани спускания или планински маршрути. Внимавайте за инциденти и конфликти, които могат да се разраснат и доведат до тежки последствия - да стане "от нищо - нещо". Днес (и до 5 март) също е повишена опасността от любовни драми, отвличания, убийства, експлозии, обири и т.н. Луната в Козирог днес не образува хармонични аспекти с другите планети, но е благоприятно разположена и съответно влияеща добре за родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Ако и рождените ви Венери са в съвпад със Слънцето ви, някой от вас може днес да бъде голям късметлия и да спечели много пари - дали от игри на късмета, от бизнес или имуществена сделка. Добър ден за вас за интимни срещи, семейни тържества, творчески занимания или ремонти в дома, посещение на културни мероприятия, купони и други. И все пак, знаете че това са общи хороскопи. Денят е силно натоварен и повече внимание на никого няма да е излишно. От 16:49 до 20:35 часа Луната е "без курс" и се подготвя за смяна на знака. В 20:36 часа Луната преминава във въздушния Водолей. Бъдете здрави!