Най-точният хороскоп за 27 май

Астро
08:04 - 27 Май 2021
2601
Най-точният хороскоп за 27 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 27 май Луната продължава транзита си през знака Стрелец. По-общителни и директни сме в поведението. Мислим по-глобално и имаме по-високи цели, към които вървим с голямо желание за успех. Добре е все пак да се вглеждаме и в дребните детайли, ако искаме да постигнем добър резултат.

Стрелецът е склонен да допуска сериозни грешки, поради засиления си ентусиазъм и голяма вяра в себе си.

Не че има нещо лошо човек да вярва в себе си, но нека не бъдем твърде самоуверени. Стрелец и неговият планетен управител Юпитер имат връзка със закона и морала, със съзнанието и философската нагласа, с вярата, растежа и благоденствието, висшето образование, издателската и рекламна дейност, големият бизнес, взаимовръзките със задгранични партньори, със законодателството. Затова на този ден някои или всички въпроси, свързани с тези теми и сфери ще бъдат на дневен ред в публичното пространство. Друг е въпросът дали ще бъдат разрешени лесно и успешно. На този ден Луната образува отново предизвикателни аспекти – с Венера и Меркурий в Близнаци, както и с Нептун в Риби. Този ден също е труден за разговори и преговори, за разрешаване на съдебни спорове и конфликти. Неблагоприятен ден за покупка на техника и автомобили, за дипломатически преговори, за подписване на договори, уреждане на документи и т.н. Звездите създават предпоставка за интриги, задкулисни действия, хакерски атаки, обири на пари и ценности, измами и фалшиви новини, етнически конфликти и т.н.

Денят е по-натоварен емоционално за родените предимно през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Ще реагирате твърде емоционално и може да взимате прибързани решения. Преценките ви да са неправилни, да сте разсеяни и емоционално объркани.

Бъдете внимателни за кражби, измами, интриги и клюки.

Възможни са предателства и разочарования от приятели, колеги, роднини или любими хора. Шофирайте по-предпазливо и не предприемайте рискове. Неблагоприятен ден за пътувания, разрешаване на финансови въпроси и междуличностни взаимоотношения, за подписване на договори. Луната в Стрелец с тези дисхармонични аспекти създава опасност за пожари, експлозии, стрелби, травми при спортуване и рали състезания, неприятности със закона, инциденти с влакове и пътнотранспортни. Луната образува и хармоничен аспект на този ден със Сатурн във Водолей, които ще оказват по-положително влияние на родените през втора и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вие няма да сте по-малко емоционални, но енергията за вас е градивна и дава възможност за повече разбирателство, по-лесно постигане на целите и придобиване на авторитет. Добър ден за разговори с началници и други висшестоящи лица, за взаимодействие с институции. Ще получавате нужната подкрепа, но Сатурн изисква труд, почтеност и чувство отговорност. Нищо не дава даром. Бъдете здрави!