Най-точният хороскоп за 27 март

Актуални новини
08:00 - 27 Март 2021
3250
Най-точният хороскоп за 27 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 27 март Луната продължава транзита си през земния знак Дева. В сутрешните часове на съботния ден неблагоприятният аспект на Луната с Меркурий в Риби и с Марс в Близнаци все още е активен, а през втората половина на деня тя образува неблагоприятен аспект и към Нептун в Риби, но образува и благоприятен аспект към Плутон в Козирог. На този ден най-внимателни трябва да бъдем за измами и кражби, за загуба на информация или документи, за хакерски атаки, за инциденти по пътищата и конфликти с роднини или съседи.

Склонни сме към разсеяност и грешки, към неправилни преценки и обърквания, към емоционална нестабилност.

Лесно ще се разочароваме и разплакваме, особено жените. По-уязвими са родените през втора и трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и от представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Не вярвайте на всеки и всичко, което чувате или прочетете. Ще бъдем заливани буквално от фалшиви новини. Звездите създават предпоставка за всякакви задкулисни действия, емоционални разочарования, инциденти с битови газови бутилки или пожари. В световен план са възможни и наводнения.

Съботният ден е по-позитивен и спокоен в емоционално отношение за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Ще се чувствате енергични и в добро настроение.

Чудесен ден за почистване и подреждане в дома, за оздравителни и възстановителни процедури, за разходки и излети в планината, за подреждане или писане на документи, обучение, всякакви други домашни задачи или дребни ремонти, за които до сега не ви е достигало време, за да ги осъществите или довършите. И все пак, тъй като тези хороскопи са твърде общи и повечето хора нямат информация как са разположени останалите им планети в рождения хороскоп, препоръката ми за повече внимание по отношение на инциденти при работа с газови уреди, за пожари или течове в дома касае всички. И особено предпазливи бъдете за хакерски атаки и телефонни измами. Не отваряйте изпратени линкове от приятелите ви в социалните мрежи. През последната седмица много зачестиха подобни фалшиви съобщения и линкове със спам. Шофирайте по-концентрирано и разумно по пътищата, особено в мокри или мъгливи участъци. Бъдете здрави!