Най -точният хороскоп за 27 март

Астро
07:08 - 27 Март 2022
2626
Най -точният хороскоп за 27 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 27 март Луната в Козирог е „без курс“ в часовете от 01:51 до 03:55 българско време. В 03:56 часа тя преминава във въздушния фиксиран (неподвижен) знак Водолей – знак, управляван от планетата на технологиите, науката, революциите, независимостта и неочакваните събития Уран.

Луната ще транзитира през Водолей до 07:31 часа на 29 март. Предполагам, че няма да бъде учудващо за никого – напрежението и конфликтите през следващите два дни в нашето общество и в международен план ще бъдат изключително засилени. Уран има връзка и с висшата нервна дейност, а на Луната й предстоят сериозни стресови аспекти с другите планети. В неделния ден тя образува предизвикателен аспект към своя планетен управител Уран, който е в Телец.

Засилва се желанието за борба и противодействие в името на свободата.

Всеки обаче има различна ценностна система и разбирания за свобода. Едни се борят за глобално освобождаване от нечия зависимост, а други се борят за енергийна независимост и срещу опитите на трети страни да наложат нови зависимости от тяхна страна. Борбата за енергийна зависимост е голяма. Но пак ще повторя – Уран е в слаба позиция (планета на новото, нестабилността), докато Сатурн (старото, консерватизма, стабилността) във Водолей е в много силна. В този знак той е „на трон“.

Поне на този етап трудно, да не кажа невъзможно, е постигането на стабилност и конструктивни промени. Неблагоприятните аспекти между тези две много важни в глобален план планети създават вече около две години трусовете в политиката и в световен план в борбата между новото и старото. Уран се свързва още с организациите и политическите партии / съюзи, затова и нищо създадено като организации, партии и съюзи в тези години не обещава успехи. Напротив, ще се разпадат организации и съюзи, ще падат правителства.

И всичко това води до нестабилност и обрати. Същото напрежение усещат в живота си и хората, които са родени под знаците, имат Асцендент или други рождени планети в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Дисхармоничният аспект на Луната с Уран в неделния ден ще има по-неблагоприятно влияние за родените предимно през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Луната във Водолей засилва емоционалното напрежение.

Хората стават по-нервни, избухливи, непримирими, склонни към неочаквани реакции.

Денят не е благоприятен за рисковани действия и експериментиране, за изясняване на взаимоотношения, капиталовложения, пътуване на дълъг път и особено със самолет (Водолей и Уран управляват авиацията). Ако се налага да пътувате и шофирате, шофирайте внимателно и със съобразена скорост. Бъдете по-отстъпчиви и търпеливи в отношенията си с хората, по-адаптивни, ако искате да избегнете конфликти.

Луната във Водолей на този ден е в хармоничен аспект със Слънцето в Овен, а те ще внесат една оживление и въодушевление в ежедневието на родените предимно през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Ентусиазирани, енергични, борбени и настроени авантюристично, вие ще се радвате на добро настроение, разбирателство с хората и много приятни преживявания където и да сте.

За вас денят е чудесен за спортуване, разходки сред природата, срещи с роднини и приятели, интелектуални занимания и обучение, семейни празници и за всякакви забавления. Толкова ще сте заредени с енергия, че няма да ви сте стои на едно място. А и не бива да се пропуска такъв хубав ден. И без това такива вече са рядкост. Отпуснете се и се насладете на тази звездна за вас хармония. Бъдете здрави!