Най-точният хороскоп за 27 ноември

Астро
06:31 - 27 Ноември 2021
3165
Най-точният хороскоп за 27 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 27 ноември Луната вече преминава през земния знак Дева, където ще бъде до 10:55 часа на 29 ноември. Девата е изпълнителна, услужлива, практична и се стреми винаги да бъде полезна. Логиката и разума надделяват над емоциите. В такива дни малко или много реагираме и действаме като Дева. Забелязваме всичко до най-малката подробност. Наблюдателни, придирчиви и по-критични сме както към другите, така и към себе си. Стремим се да вършим всичко качествено и обръщаме голямо внимание на детайлите. В емоционален план много хора ще са по-тревожни и неуверени, поради което ще се нуждаят от подкрепа, за да успяват. В 14:27 часа Луната е във фаза Последна четвърт, т.е. Слънцето в Стрелец (плюс Меркурий) и Луната в Дева са в предизвикателен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях). В късните часове на деня и през нощта срещу 28-ми Луната образува хармоничен аспект с Уран в Телец. Луна в Дева благоприятства изготвянето на анализи и прогнози, придобиване на нови знания и умения, изразяване на мнение, ремонтни дейности и почистване, изчистване на организма от токсини, всякаква грижа за здравето и превантивни процедури. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни теми, свързани със здравето на хората и здравеопазването, обучението на учащите и училищата, малкия бизнес, чистотата, пътната инфраструктура и всякакви други организационни въпроси. В здравословен план са уязвими червата, панкреаса, далака, черният дроб.

Храната трябва да е добре подбрана и здравословна, с по-малко трудно смилаеми храни и мазнини.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Предизвикателният аспект на Луната към Слънцето и Меркурий повишава вътрешното напрежение, особено при първите четири знака. Общуването е по-затруднено. Възможни са спорове в семейството, с приятели или извън дома. Бъдете малко по-толерантни и не прекалено критични. Работете внимателно с документи и информация. Възможни са загуби или грешки. Шофирайте разумно, за да избегнете неприятности и катастрофи. Денят за вас не е добър за пътувания, прекалена критика, уреждане на документи, инвестиции в ценни книжа, явяване на изпити и изясняване на взаимоотношения. При вторите четири знака се налага да бъдат по-приспособими към другите и в различни ситуации през деня. Луната в Дева е благоприятно разположена към Слънцето на родените през първа декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще се чувствате енергични, балансирани емоционално, ще се разбирате повече с хората и ще се справяте по-лесно с ежедневните си задачи. Ще взимате решенията си разумно и ще бъдете по-предпазливи и практични. Луната в Дева е много подходяща за почистване и въдворяване на ред в дома, в гардероба ни и в самите нас. Бъдете здрави!