Най-точният хороскоп за 27 октомври

Астро
06:06 - 27 Октомври 2021
2830
Най-точният хороскоп за 27 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 27 октомври Луната продължава транзита си през водния знак Рак. На този ден тя все още е в предизвикателен аспект с Меркурий във Везни. През втората половина на деня, особено в късните и нощни часове, тя образува таоквадрат (двоен квадрат) с Плутон в Козирог и с Марс във Везни. Всички тези напрегнати аспекти, особено между Луна, Марс и Плутон създават сериозно напрежение и повишават опасността от тежки конфликти и инциденти, протести, прояви на насилие, терористични / военни атаки, природни бедствия в световен план. Луната в Рак ни прави много по-емоционални, докачливи и мнителни. Добре би било да се съобразяваме с хората, да не ги нараняваме или обвиняваме за нещо без доказателства. Не по-лесен и позитивен в световен план ще бъде и 28 октомври, затова през следващите два дни не е препоръчително да се предприемат нови начинания, важни преговори и други действия, от които имаме някакви очаквания за успех в бъдещ план. Денят е подходящ за работа в спокойна среда, в усамотение и с по-малко контакти. По-важните задачи, срещи и преговори отложете за след 28-ми. Избягвайте пътувания на дълъг път и многолюдни места. При болшинството от минали терористични атаки (включително на 18.07.2012 год. при атентата в Сарафово) Марс и Плутон са в напрегнат аспект, както в момента.

Препоръчително е властите в България да бъдат нащрек и да вземат превантивни мерки у нас срещу атентати през тези дни.

В личен план денят е по-ползотворен и спокоен за родените през втора и трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната в Рак с хармоничния си аспект към Нептун в Риби ще ви вдъхновява, ще повиши интуицията и вярата ви в доброто. Емоционално и физически сте по-стабилни, по-предпазливи и внимателни към хората и в работата си. Денят за вас е благоприятен за семейни разговори и празници, за романтични срещи, водни процедури, ароматерапия, медитация, йога и т.н. Много добър ден за творците, лечителите, езотериците, за работещите в тайните служби, в МВР и други. Луната в Рак и нейните твърде неблагоприятни аспекти ще внесат повече напрежение в ежедневието на родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог (и за всички други, които имат рождени планети в тези знаци), а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Денят е изключително опасен, особено за Овен, Рак, Везни и Козирог, затова препоръката ми за вас е да сте особено внимателни в действията си и в отношенията с хората. Всичко ще постигате много трудно или въобще няма да можете да постигнете желаните цели и резултати. Но най-важното е да бъдете внимателни за живота и здравето си. Звездите създават предпоставка за драматични събития и обрати, за тежки инциденти и насилие. Възможни са пожари, експлозии, катастрофи, инциденти с плавателни съдове или екологични катастрофи; аварии и инциденти в предприятия, в метро, във военни заводи или складове; пропадане в шахти / пропасти, отвличане на хора, заложнически драми, убийства и други тежки престъпления. Бъдете разумни, търпеливи и по-наблюдателни. Бъдете здрави!