Най-точният хороскоп за 27 септември

Астро
06:41 - 27 Септември 2021
1667
Най-точният хороскоп за 27 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В първия работен ден на новата седмица Луната продължава своя транзит през въздушния знак Близнаци. На този ден тя вече образува неблагоприятен аспект с Нептун в Риби. Едва в късните часове на деня и през нощта активира отново голям въздушен, много позитивен, тригон с Меркурий във Везни и с Юпитер във Водолей. През деня обаче аспектът между Луната и Нептун ще внесат доста мисловни и емоционални обърквания при някои хора. Луната има силна връзка с емоциите ни, а Нептун – с вярата и съзнанието ни, с психиката, тайните, задкулисните действия, интригите, измамите и кражбите. Затова трябва да бъдем особено предпазливи какво говорим и с кого споделяме мислите и идеите си. Много хора ще се чувстват емоционално объркани, лесно раними, меланхолични, твърде доверчиви и склонни да се забъркват в неприятности. Уязвими са хората с лабилна психика и психични заболявания, които трябва да бъдат в спокойна и хармонична среда. Препоръчително е също да се избягва стресът, да се обмисля всичко много добре и да не се бърза. Склонни сме към разсеяност и грешки, загуба на информация или документи. В световен план са възможни екологични катастрофи и всякакви замърсявания с токсични вещества, нефтени разливи, скандали с публични личности, транспортни и други инциденти, газови експлозии, етническо напрежение, проблеми с мигранти.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада.

Не се доверявайте на никого, повече слушайте и наблюдавайте. Предпазвайте се от интриги и предателства, измами и кражби, хакерски атаки, инфекции (включително гъбични) и отравяния. Не се натоварвайте прекалено физически и психически. Възможни са и конфликти с колеги или роднини, емоционални разочарования, алергични реакции и интоксикации. Денят не е благоприятен за поставяне на ваксини и силни упойки, за операции на бели дробове. Уязвими са нервната дихателната системи. Избягвайте къпане в басейни, джакузита или обществени вани, употреба на алкохол и наркотици, особено ако шофирате, както и шофиране на дълъг път. Повишена е опасността от разсеяност, объркване или заспиване зад волана, което може да създаде предпоставка за ПТП. Подбирайте добре и храната си. Да бъде прясна и в срок на годност. Не яжте гъби с неясен произход. Луната в Близнаци е с много по-позитивно влияние за родените под знаците и предимно през втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Тя е в хармоничен аспект към вашето Слънце и помага всичко да се случва много по-лесно и успешно за вас. По-често ще срещате разбиране и подкрепа от хората. Чувствате се стабилни физически и емоционално, мисленето и решенията ви са логични, а преценките правилни. Ще се радвате на добри новини, ползотворни контакти, на изяви и положително развитие в делата и взаимоотношенията. Във вечерните часове много от вас ще се отдадат на приятни срещи и разговори, интелектуални занимания, забавления. Ще се появят нови и вълнуващи идеи за бъдещи дейности или проекти. Чудесна вечер също за посещение на обществени събития с награждавания, на кино, театър или концерт, както и за пълен релакс в леглото с вълнуваща книга в ръка. Бъдете здрави!