Най - точният хороскоп за 27 януари

Астро
06:31 - 27 Януари 2022
2984
Най - точният хороскоп за 27 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 27 януари в часовете от 07:28 до 09:34 часа Луната в Скорпион е „без курс“, а в 09:35 часа тя преминава в огнения подвижен знак Стрелец, където ще бъде до 11:09 часа на 29 януари. През следващите два дни и половина емоциите също ще са така експанзивни, но вече ще сме по-ентусиазирани, по-открити в общуването, с повече вяра и самочувствие. Реакциите ни са спонтанни, а чувствата искрени.

Имаме високи цели и идеали, готови сме да защитим приятел или роднина в нужда. Засилва се желанието ни за нови знания, за развитие и признание. Дните са подходящи за взаимодействие и преговори с чуждестранни партньори, за рекламна и издателска дейност, спорт, участие в състезания и олимпиади / конкурси, за обучение, разрешаване на юридически въпроси, писане и обсъждане / гласуване на корекции по правилници и закони, планиране и организиране на обществени мероприятия и тържества.

На дневен ред в публичното пространство ще бъдат важни въпроси, свързани с международните отношения, образованието, съдебната система, развитието на страната и на науката, социални и законодателни теми, пътуванията и международния транспорт, вносът и износът, големият бизнес и други.

На 27 януари Луната в Стрелец образува неблагоприятен аспект с Юпитер в Риби и благоприятен – със Слънцето във Водолей.

Възможни са конфликтни моменти в законодателната власт и международните отношения, идеологически и етнически проблеми, влакови инциденти, отново пожари и експлозии, ограничителни мерки и проблеми по отношение на пътуванията и в сферата на образованието, в туризма и спорта.

В личен план денят е по-неблагоприятен за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Склонни сте да реагирате по-емоционално и импулсивно. Изискванията, целите и амбициите ви са високи.

Склонни сте към риск и борба с всякакви ограничения. Денят за вас не е добър за капиталовложения, разрешаване на съдебни спорове, за пътувания или явяване на изпити / конкурси. Бъдете внимателни при работа с огнестрелно оръжие, със запалими и избухливи вещества, при шофиране и в отношенията с околните. Бъдете разумни, по-скромни и не прекалявайте в нищо. Спазвайте правилата и законите, ако искате да избегнете проблеми със закона. Избягвайте пътувания на дълъг път и особено с влак, пресичайте много внимателно през ж.п. прелези.

Хармоничният аспект на Луната със Слънцето има много по-благоприятно влияние за деня при родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Те ви зареждат с много ентусиазъм, позитивизъм и сила. Чувствате се физически и психически стабилни. Във взаимоотношенията с околните сте искрени, добронамерени и приятелски настроени. Имате чудесни възможности за постигане на резултати и за изяви. Ще се радвате на подкрепа от страна на уважавани и утвърдени личности.

А и самите вие имате шанс за развитие и израстване. За вас денят е добър за реклама, обучение или изпити, спортуване, разрешаване на семейни или юридически въпроси, търговски сделки и бизнес преговори, планиране и организиране на бъдещи пътувания и почивки, духовни практики, за всякакви забавления. Бъдете здрави!