Най-точният хороскоп за 27 юли

Астро
07:02 - 27 Юли 2021
2402
Най-точният хороскоп за 27 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 27 юли Луната продължава транзита си през водния знак Риби, а съответно и влиянието ни върху нашите чувства и преживявания. На този ден тя е в хармоничен аспект с Уран в Телец, а в късните часове съвпада с Нептун в Риби и заедно са в хармоничен аспект към Плутон в Козирог. На този ден също сме предразположени към външно влияние по отношение на взимането на решения. Денят е подходящ за научни изследвания, разрешаване на важни въпроси свързани със здравеопазването инфекциите, изкуството и културата, науката, техниката, енергетиката, водните ресурси, пенсионното осигуряване, религията и всякакви етнически проблеми.

Луната в Риби ни прави много по-чувствителни, емоционални, прикрити, меланхолични, неактивни и разсеяни.

Но за сметка на това се повишава възможността за тайни и задкулисни действия, за предателства между хората и разочарования от нечие некоректно отношение. Препоръчително е да се предпазваме от интоксикации, инфекции, при къпане във вода. Не се доверявайте на всеки, бъдете по-бдителни за измами и кражби, не позволявайте да ви използват и замесват в интриги. Не прекалявайте с алкохола, избягвайте употреба на наркотични вещества и поставянето на силни упойки. В здравословен план са уязвими психиката и краката за травми. Хората, които са чувствителни и склонни към алергии, да ограничат използването на химикали. Силната необходимост от емоционално спокойствие ще ни подтикне да се отдръпнем от шумните тълпи и да търсим уединение, за да обмислим важните приоритети и да постигнем душевен баланс.

В личен план този ден е по-неблагоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Бъдете по-концентрирани в работата и отговорни към задълженията си. На някои от вас най-вероятно никак няма да им е работа. Може да сте по-сънливи, а и емоционално неуравновесени или объркани.

Не бързайте да помагате на всеки, а помислете за себе си и своите нужди.

Добър ден за водни процедури, ароматерапия, йога и други духовни практики, творческа работа и хуманитарни дейности. Бъдете внимателни за интриги, грешки в работата, измами, кражби, емоционално разочарование, хакерски атаки, отравяния, алергични реакции, гъбични и други инфекции, при къпане или пътуване по вода. Луната в Риби и нейните положителни аспекти са с по-благоприятно влияние в ежедневието за родените през първа декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Вие много по-успешно ще се изявявате и реализирате целите си, тъй като лесно ще улавяте настроенията и мислите на хората, стига да разчитате на силната си интуиция. Ще се чувствате спокойни, ще проявявате състрадателност и съчувствие към онеправданите и по-слабите от вас, ще влагате много положителна емоция в общуването. А това ви гарантира и същото ответно отношение на хората. Бъдете здрави!