Най-точният хороскоп за 27 юли

Астро
06:10 - 27 Юли 2022
2673
Най-точният хороскоп за 27 юли

На 27 юли Луната продължава транзита си през водния знак Рак. През първата половина на деня тя е в хармоничен аспект с Марс и Уран в Телец.

През втората половина на деня вече образува такъв аспект и с Нептун в Риби, но и дисхармоничен – с Плутон в Козирог. Това е един „шарен“, многообразен ден, в който звездите ни зареждат с много ентусиазъм, издръжливост, интуиция, състрадателност, топлота, креативност и творческо вдъхновение. При транзит на Луната в Рак не сме особено инициативни, но пък в такива дни можем да разгърнем целия си творчески потенциал и майчински чувства, дарявайки своята топлота и обич на близките си и любими хора.

И днес основен приоритет са домът, родителите, семейството, техните и нашите лични нужди. Стремим се към сигурност и материална стабилност. Проявяваме загриженост и с желание удовлетворяваме техните нужди и прищевки. Денят е подходящ за упорит труд, спортни и творчески занимания, организационни дейности, нововъведения и групова работа, покупки на стоки за бита.

По-важните задачи свършете през първата половина на деня. Втората половина на деня е по-напрегната за някои хора в емоционален план, поради опозицията на Луната към Плутон. Преживяванията ще са доста дълбоки, а реакциите дори по-крайни.

Повишена е опасността от емоционални кризи, манипулативен подход в общуването, прояви на насилие и ревност, силно желание за контрол над другите. В световен план са възможни екологични замърсявания, удавяния, стомашно-чревни инфекции, интоксикации, инциденти във вода, наводнения в някои страни и т.н.

Този ден е по-ползотворен за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Звездите днес ви зареждат с много сили и енергия, настройват ви на романтична и творческа вълна. Имате добри шансове да осъществите своите планове с лекота, да постигате разбирателство с хората по важни въпроси, да се изявявате успешно. Много от вас ще се радват на по-добри приходи и всякакви придобивки.

Днес можете да си позволите известен риск, но нека е премерен и добре обмислен.

Подходящ ден за разгадаване на тайни и мистерии, за подпомагане на хора в нужда, за семейни срещи и тържества, зачеване, духовни дейности, творческа работа, спорт, разходки сред природата, грижи за дома и семейството, както и за удовлетворяване на своите лични нужди.

Луната в Рак и нейният предизвикателен аспект с Плутон ще имат по-неблагоприятно влияние днес при родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Дали конкретно вие ще се опитвате да контролирате и манипулирате околните или пък някой друг от обкръжението ви ще има такива наклонности спрямо вас не е толкова важно. При всички случаи ще има известен драматизъм в емоционално отношение и съществува опасност в някои ситуации нещата да излязат от контрол.

Бъдете малко по-сдържани и не приемайте всичко лично. Няма да оправите света, но поне ще пощадите нервната си система, а вероятно и появилите се искри в отношенията с някого ще бъдат потушени. Не предприемайте рисковани действия днес и се предпазвайте от травми, сбивания и инциденти. Днес може морето да е по-бурно – плажуващите да бъдат по-внимателни при къпане, възможно е да има „мъртво вълнение“. Бъдете здрави!