Най-точният хороскоп за 27 юни

Астро
08:39 - 27 Юни 2021
2773
Най-точният хороскоп за 27 юни

На 27 юни Луната е в знака Водолей, където ще бъде до 20:51 часа на 28 юни. Луната във Водолей ни прави малко по-незаинтересовани от ежедневните битови въпроси и проблеми. Настроени сме по-приятелски към хората. Имаме нужда от разнообразие, повече свобода и нестандартни преживявания. Поведението ни е по-освободено, ексцентрично дори. Изпълнени сме с много нови идеи и оптимизъм. На моменти ни се иска да извършим нещо лудо, шокиращо околните.

На този ден, обаче, звездите са ни подготвили отново шокови аспекти.

Луната съвпада със Сатурн във Водолей и заедно активират мощен опасен таоквадрат с Марс в Лъв и с Уран във Водолей. Лунните възли по оста Близнаци / Стрелец вече съвпадат с двете зловредни неподвижни звезди Антарес и Алдебаран. Меркурий наближава точката на затъмнението от 10 юни (19-20 градуса в Близнаци).

Всичко това през следващите дни повишава в световен аспект опасността от технически авари, токови удари и прекъсване на електричеството, пътнотранспортни и авиационни инциденти, нарушаване на комуникациите и въздушния транспорт, политически скандали, военни атаки и не на последно място природни катаклизми – пожари, изригване на вулкани, земни трусове, урагани и т.н. Препоръката ми е родените под знаците, с Асцендент и други рождени планети в личния хороскоп в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей да бъдат много по-предпазливи и разумни. Избягвайте пътуване на дълъг път по възможност.

Неделният ден е най-предизвикателен и натоварен енергийно за родените предимно през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Шофирайте много разумно, ако сте на път. Не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол или наркотици. Избягвайте конфликти, работа с режещи машини, с избухливи и запалими вещества или с ток, при строително-ремонтни дейности.

Внимавайте при боравене и с оръжие. Възможни са здравословни неразположения, влошаване на здравето при болни и възрастни хора, шокови състояния, изчезване дори на възрастни хора. Подсигурете си спокойна среда, с по-малко хора в обкръжението си. Неделният ден е зареден с по-положителна енергия за родените под знаците и предимно през втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Луната образува и хармоничен аспект с Меркурий в Близнаци. За вас денят се очертава по-позитивен, с приятни срещи и преживявания. Чудесен ден за срещи с приятели и роднини, за излети и разходки, четене на книги или гледане на интересни филми, участие в семинари и други интелектуални занимания. От 22:07 часа Луната вече е „без курс“ и така ще стартираме новата работна седмица, защото тя ще е без никакви мажорни аспекти чак до 20:51 часа на 28 юни. Не планирайте нищо важно или някакво ново начинание за понеделник, не рискувайте и внимавайте за грешки или обърквания. Бъдете здрави!