Най -точният хороскоп за 27 юни

Астро
06:32 - 27 Юни 2022
2392
Най-точният хороскоп за 27 юни

Днес Луната продължава транзита си през въздушния подвижен знак Близнаци и е в съвпад със своя планетен управител Меркурий. Те ще ни помагат да възприемаме бързо и лесно всяка информация.

Много по-общителни сме, склонни към разговори и преговори, проявяваме разбиране. Добър ден да обмислим своите бъдещи планове и действия. Благоприятно време за политически, търговски и дипломатически преговори, за изразяване на мнение писмено или говоримо, за уреждане на документи, подписване на договори, регистрация на фирма, явяване на изпити и конкурси за работа, за усвояване на нови знания и умения, покупко-продажба на автомобил, телефон или друга офис / битова техника.

Много силен ден за науката и техниката, за изследователска работа и нови открития. Близнаци, както всеки друг зодиакален знак, си има и своите негативи – променливи, непостоянни, като някои от тях са и твърде приказливи. Повече говорят, вместо да действат. Днес е много важно да се изслушваме, за да не пропуснем нещо наистина важно като информация.

Препоръчително е също да внимаваме пред кого и какво казваме, за да не се въвлечем в интриги, да последват и остри спорове. Меркурий, както и Уран, има силна връзка с нервната система и движенията.

Някои хора ще чувстват по-силна нервна възбуда на моменти, да действат прибързано, да говорят твърде много и да променят мнението си често, което да се възприема от околните като ненадеждност.

Първият работен ден на новата седмица е по-неблагоприятен за родените през втора, а в късните часове и през нощта и за трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Предпазвайте се от интриги и конфликти, телефонни измами, кражби; загуба на информация, документи, ключове, телефон, багаж.

Шофирайте със съобразена скорост по пътищата и прегледайте за изправност автомобила преди да тръгнете на път. Работете по-внимателно с важни документи или информация, за да не допускате грешки. Не взимайте прибързано решенията си, обмисляйте всичко добре. Съвпадът на Луната с Меркурий ще има много по-позитивно влияние на този ден при родените през втора и трета декада, както и с рожден Меркурий в знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Контактите ви ще са по-ползотворни, общуването по-леко.

Имате шанс да разрешите някои минали спорове и недоразумения. Добър ден за вас за пътувания, търговски сделки, преговори, обучение, работа с документи и други интелектуални дейности. В световен план, обаче, Луната и Меркурий в Близнаци могат да предизвикат политически конфликти и спорове между държави, инциденти с транспортни средства, прояви на насилие и инциденти в училища или между ученици, в детски градини или търговски центрове (особено в САЩ), технически аварии, пожари и други. Бъдете здрави!