Най-точният хороскоп за 28 април

Актуални новини
07:49 - 28 Април 2021
2657
Най-точният хороскоп за 28 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 28 април Луната продължава транзита си през знака Скорпион. Чувствата и преживяванията са дълбоки, на моменти крайни и драматични както в публичното пространство, така и в личен план при някои от представителите на Зодиака.

Много хора изпитват сериозно емоционално напрежение, нетърпение и склонност към бурни реакции.

Само че, това не би могло да доведе до положителни резултати, развитие и успех. Нужно е да мислим логично и да не взимаме емоционални решения, да не прибързваме и рискуваме. Денят е добър за уреждане на наследствени въпроси, за плащане на задължения към институции, за скъсване със стари неефективни модели но поведение и взаимоотношения, трансформация и обновление, медитация, научно-изследователска работа, разкриване на тайни и престъпления. Скорпионът е много емоционален, решителен и интелигентен. И въпреки, че външно рядко показва своите чувства и емоции, вътрешно душата му е като клокочещ вулкан. Нуждае се от много любов – дава много, но и очаква същото от партньора си. Взискателен е към себе си и към другите, мнителен и недоверчив. Но в това няма нищо лошо, когато всичко е балансирано и не се преминава от едната в другата крайност. Малко или много днес ще реагираме, мислим и действаме по скорпионски. Бъдете търпеливи и толерантни, грижете се за другите и ги защитавайте при необходимост. Раздавайте любов, ако искате да получите любов. Всичко зависи изцяло от нас и от подходът ни към хората. Сексуалните преживявания в такива дни са много дълбоки и обновяващи енергията ни. Но избягвайте случайни полови контакти без предпазни средства, тъй като опасността от бактериални инфекции и всякакви болести, предавани по полов път, е голяма. Денят е благоприятен както за операции на половата система, дебелото черво, секцио и отстраняване на туморни образувания, така и за татуировки.

28 април е неблагоприятен ден за родените под знаците, но най-вече през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Избягвайте пътуване и шофиране на дълъг път в ранните часове на деня – Луната в Скорпион е в предизвикателен аспект опозиция с Меркурий в Телец, която е активна още от нощните часове на 27 срещу 28 април. След това Луната активира още един предизвикателен аспект – квадратура с Юпитер във Водолей. Често при такъв аспект хората са с много експанзивни емоции, склонни към необмислен риск и избухливост. Пренебрегването на чуждите нужди и желания също не е препоръчително, ако искате да избегнете конфликти. Нужно е да бъдете умерени във всяко действие и по-отстъпчиви.

Не прекалявайте с алкохола, избягвайте употреба на опиати.

Не нарушавайте законите и правилата, защото звездите създават предпоставка за неприятности и проблеми със закона. Този ден е много по-положителен в емоционален аспект и по-ефективен по отношение на работата и личните взаимоотношения за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната в Скорпион е в хармонични аспекти с Плутон и Нептун, както и към вашето рождено Слънце. Нептун ще повиши вашата сензитивност и интуиция, ще ви настрои романтично и ще ви вдъхновява. Плутон от своя страна ще носи обновление и чудесни възстановителни способности, както физически и емоционални, така и по отношение на взаимоотношенията ви с околните. Ще постигате много по-лесно целите си, защото вътрешно усещате и душата знае кога и как да действа правилно. Чудесен ден за интимни срещи, творческа работа, посещение при психолог, разкриване на тайни и мистерии, медитация, спа процедури и всякакви други дейности, изискващи добра концентрация, творческа мисъл и силна интуиция. Бъдете здрави!