Най-точният хороскоп за 28 април

Астро
07:11 - 28 Април 2022
2255
Най-точният хороскоп за 28 април

На 28 април Луната преминава през огнения кардинален знак Овен, където ще бъде до 03:19 часа на 30 април. Този лунен знак, управляван от планетата Марс, през следващите два дни ще ни ентусиазира, ще бъдем по-импулсивни смели, ще реагираме мигновено.

Вече знаете, че Луната се свързва с нашите емоции, реакции и нужди. Ще се нуждаем от предизвикателства и динамика. Еднообразието ще ни демотивира. Тъй като Овенът по природа е много динамичен и склонен дори сам да си създава експресивни ситуации, когато му е скучно и безинтересно, така че много от нас през тези дни ще действат като Овен.

В такива дни сме настроени оптимистично, отворени към всичко ново и прогресивно. Може някои от нас да бъдат твърде импулсивни, прибързани и нетърпеливи. Но при Луна в Овен общуването ни е много по-искрено и директно. Един Овен никога няма да ви „забие нож в гърба“. Той по-скоро ще реагира остро, дори по-агресивно. Може и да се сбие с вас в критична ситуация, но не й да действа подмолно зад гърба ви.

Това, с което трябва да се преборим тези дни, е липсата на търпение. Загубим ли търпение, можем да захвърлим всичко със замах, ако то не се случва веднага и така, както го искаме. Много от нас ще са склонни към риск. Но дали ще си струва той зависи много от характера, интелекта и възможностите на всеки човек. Добре е да не се действа прибързано, а добре да се обмисля всяко действие предварително.

Дните са подходящи за взимане на решения в краткосрочен план, за провеждане на състезания, спортуване, научно-изследователска дейност и т.н.

Днес Луната не образува все още мажорни (главни) аспекти с другите планети. На 30 април предстои Новолуние и слънчево затъмнение, затова не се учудвайте от голямата динамика и ежедневни конфликти в публичното пространство и в световен план.

На 16 май е и пълното лунно затъмнение. Навлизаме в доста стресов и непредвидим период по отношение на световната политика и икономика. Енергията около затъмненията е силно концентрирана и мощна, предстоят неочаквани обрати и събития, които не могат да бъдат избегнати.

Но за тях ще напиша по-подробно допълнително. Луната в Овен на 28 април ще се отразява по-неблагоприятно при родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Опитайте се да овладявате емоциите, импулсивността и нетърпението. Колкото сте по-нетърпеливи и импулсивни, толкова повече трудности и неразбиране от страна на хората ще срещате.

Обмислете добре новите и блестящи идеи, които ви връхлитат, съставете стратегия. Нали знаете, че „бързата работа е срам за майстора“?

На много от вас ще ви се иска да имате повече свобода на действие, за да можете да правите нещата така, както вие бихте искали. Използвайте градивно тази вдъхновяваща енергия за добри цели, не влизайте в конфликти и се предпазвайте от наранявания, изгаряния и травми, особено в областта на главата. Луната в Овен е в благоприятна позиция за родените под знаците и предимно през първа и втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вашите контакти ще са ползотворни.

Хората ще ви вярват и ще се склонни да ви следват. Много по-лесно ще осъществявате целите си и можете да разчитате на успехи. При Луна в Овен трябва да се внимава за пожари, експлозии, прояви на насилие и агресия. Бъдете здрави!