Най-точният хороскоп за 28 август

Астро
06:32 - 28 Август 2021
3045
Най-точният хороскоп за 28 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 28 август Луната продължава транзита си през знака Телец. В сутрешните часове все още е активен дисхармоничният аспект на Луната към Сатурн във Водолей, а към обяд тя вече съвпада с планетата на новото и неочакваното Уран. Във вечерните часове Луната образува хармоничен аспект и с Марс в Дева. Разнообразието от звездни аспекти в съботния ден внася голямо разнообразие и в ежедневието ни.

Препоръчително е да се ограничат пътуванията през първата част на деня, когато са по-неблагоприятните аспекти на Луната със Сатурн и Уран.

Повишена е опасността от транспортни и авиационни инциденти, технически аварии, експлозии, напрежение в обществото, протести, конфликти в политиката и медиите. Важно е също да се повиши контролът по пътищата и да се вземат превантивни мерки за сигурността по границите ни, защото вероятно ще има опити за преминаване през тях от нелегални емигранти. По света може да се очакват силни бури с гръмотевици, както и земни трусове. Съвпадът на Луната с Уран не благоприятства бракосъчетанията, но благоприятства интелектуалните и творческите занимания, както и научно-изследователската работа. Уран е планета на изненадите и обратите, засилва нервното напрежение при някои хора, докато при други – вдъхновението, ентусиазма и интуицията.

Съботният ден е по-позитивен за родените през втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Настроението е приповдигнато, настроени сте приятелски към хората, готови за забавления и пътешествия. Чудесен ден за семейни празници, излети сред природата, забавления с приятели, интимни срещи и активна спортно-физическа дейност. Енергията ви е стабилна, по-издръжливи сте на натоварване. Мисленето ви е практично, а концентрацията - добра. Дисхармоничният аспект на Луната първо със Сатурн, а по-късно и съвпадът й с Уран са белег за повече напрежение на този ден при родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада.

От вас се иска повече сдържаност на емоциите и внимание за неприятности или инциденти.

Избягвайте пътуване на дълъг път, работа с ток / кабели и режещи машини. Звездите създават предпоставка за изгубвания и изчезване на хора, технически аварии, прекъсване на електричество, катастрофи, семейни скандали, токови удари, неочаквани обрати и събития, които по-скоро да внесат стрес и напрежение. Намерете си някакво приятно занимание, ограничете контактите с неприятни хора. Не предприемайте какъвто и да било риск, особено ако сте в планината. При гръмотевични бури се предпазвайте от мълнии. Ако спазвате тези съвети, няма да дадете никакъв шанс на звездите да ви навредят или развалят настроението. Бъдете здрави!