Най -точният хороскоп за 28 август

Астро
07:06 - 28 Август 2022
2519
Най-точният хороскоп за 28 август

Днес Луната продължава транзита си през земния знак Дева – знак, свързан с работата, здравето, редът, чистотата. В такива дни е благоприятно за рутинна работа, планиране на бъдещи действия, започване на лечение, оздравителни процедури, разходки сред природата, почистване на дома и внасяне на ред в него, приготвяне на зимнина и т.н.

В неделния ден Луната в Дева ни подтиква да мислим по-логично, по-организирани и концентрирани сме. Забелязваме всяка подробност и вършим задачите си усърдно. Луната днес е в хармоничен аспект с Уран в Телец, а в късните часове на деня активира вече дисхармоничен аспект с Нептун в Риби. Интуицията е силна, въображението ни е живо, мисълта и реакциите са бързи и спонтанни.

Появяват се оригинални идеи, които бихме могли да реализираме в бъдещето. Желанието ни за постигане на реални резултати е голямо. Чувстваме се жизнени и ентусиазирани, грижовни и внимателни към близките си.

Във вечерните часове и през нощта срещу 29 август опозицията на Луната към Нептун в Риби може да се отрази на някои хора неблагоприятно – прекалена чувствителност и емоционалност, лесна ранимост, лековерие, разсеяност и нереалистично мислене.

В късните часове и през нощта не е добре да се пътува на дълъг път, особено ако не сте починали и спали преди път. Повишена е опасността от заспиване зад волана, от грешни преценки и неадекватни реакции, от грешки и инциденти поради разсеяност.

В личен план в неделния ден звездите са по-благосклонни към родените през втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Много вдъхновяващ и ползотворен ден за вас. Лесно ще общувате и ще се разбирате с околните. Интуитивно ще усещате техните настроения и желания.

Благоприятен е за всякаква физическа дейност, дребни ремонти, подреждане и изчистване на дома, срещи с приятели и роднини, участие в семинари, разходки на чист въздух и всякакви развлечения според интересите и нуждите. По-неблагоприятен е деня за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада.

Може да чувствате меланхолия, липса на желание за каквото и да е, лесно да се обиждате и разплаквате поради силната ви чувствителност, да реагирате доста емоционално.

Концентрацията ви днес е понижена. Нуждаете се от почивка и спокойствие. За вас е добре да сте малко по-уединени и далеч от шумни компании и хора, които ви натоварват емоционално. Не се натоварвайте, поспете си и си починете. А вечерта се забавлявайте в компанията на приятни и близки до вашата емоционалност хора. Може и да си намерите приятно занимание у дома, да релаксирате, да медитирате и т.н. Предпазвайте се от измами и кражби, не вярвайте на всичко, което чувате или прочетете в новините. Не прекалявайте с алкохола и мазнините. Бъдете здрави!