Най -точният хороскоп за 28 декември

Астро
06:05 - 28 Декември 2021
2463
Най -точният хороскоп за 28 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.  

На 28 декември Луната продължава транзита си през въздушния знак Везни. На този последен от Коледните празници ден тя образува предизвикателни (неблагоприятни) аспекти с Меркурий, Венера и Плутон в Козирог, а благоприятни – с Юпитер във Водолей. Луната във Везни внася хармония в заобикалящата ни среда и в отношенията с хората. Настроени сме позитивно и се стараем да радваме близките си и любими хора, за да ги направим щастливи раздавайки щедро любов и подаръци. Склонни сме на повече компромиси, да бъдем по-тактични и дипломатични в общуването. Изпитваме силна необходимост от топлота и обич, от красота и хармония в обкръжението си. Чувствителни сме към мнението на хората и търсим тяхното одобрение, за да се чувстваме пълноценни.

Неблагоприятните аспекти на Луната към Меркурий, Венера и Плутон изискват повече търпение и мекота в общуването, защото звездите могат да повишат напрежението и някои хора да бъдат доста раздразнителни и избухливи, въпреки Луната във Везни. Меркурий е планета на комуникациите, начинът на мислене и взимане на решения, транспортът и пътищата. Венера е планетата на партньорствата и любовта, на нашите ценности и пари. А Плутон? Тя е доста „сложна“ планета, имаща връзка с тайнствата и трансформацията, с обновлението.

Но има и по-опасно въздействие – повишава опасността от животозастрашаващи ситуации, манипулации, физическо и сексуално насилие.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Подсигурете си спокойна среда и приятно ненатоварващо обкръжение от хора. Може да чувствате емоционално напрежение без видими причини и за да не възникват по-сериозни конфликти в семейството или с други хора добре е да се занимавате с приятни за вас неща – творчески занимания, слушане на музика и всякакви други дейности, които ви носят наслада. Онези от вас (особено първите четири кардинални знака), на които им предстои пътуване обратно към дома, моля да шофират много разумно и със съобразена скорост. Ще има места със задръствания и нарушаване на нормалния трафик, но звездите повишават опасността и от сериозни транспортни инциденти. Ако сте си у дома на този ден, стремете се да не реагирате твърде остро и да избягвате спорове, за да не прераснат в по-сериозни семейни / любовни драми.

Хармоничният аспект на Луната с Юпитер във Водолей ще имат много позитивно влияние на този ден както в емоционално отношение, така и във взаимоотношенията при родените по знаците и най-вече през трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната и Юпитер ще ви вдъхновяват, балансират и ентусиазират. Общуването ще е приятно и забавно. Ще възникват нови и интересни идеи за бъдещето. Ще се радвате на взаимност и романтика в любовта, на спокойствие и топлота в семейството. От 23:10 до 23:16 часа Луната е „без курс“, а в 23:17 часа преминава във водния, дълбоко емоционален, мнителен и неспокоен знак Скорпион. Бъдете здрави!