Най-точният хороскоп за 28 февруари

Астро
06:22 - 28 Февруари 2022
3454
Най-точният хороскоп за 28 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на новата седмица, 28 февруари, Луната транзитира през знака Водолей, където ще бъде до 22:53 часа българско време на 1 март. Докато преминава през него, тя ще съвпадне със Сатурн и Меркурий във Водолей, а трите планети заедно образуват предизвикателен аспект с Уран в Телец. Луната във Водолей засилва желанието ни за свобода и независимост, за работа в името на обществото и за кауза.

Мисълта ни е бърза, логична и насочена към бъдещето. Днес няма място за емоции, но пък сме склонни към всякакви нестандартни решения и действия. Когато е замесен Уран (управител на Водолей), всичко се случва внезапно и неочаквано. Звездните разположения и аспекти днес продължават своето стресиращо влияние в световен план. Уран и Водолей се свързват с авиацията, революциите, новите технологии, електроенергията, организациите, стихийните бедствия и технически аварии.

Тъй като е замесена планетата на комуникациите, транспорта, медиите - Меркурий, то денят може да ни изправи пред сериозна комуникационна криза и стресови ситуации.

Много трудно ще се постига в световен план разбирателство. Много трябва да бъдат предпазливи и сдържани политиците в своите изказвания и действия. Днес е силно завишена опасността от сериозни конфликти на най-високо ниво, внезапни въздушни нападения, разрушения, технически аварии, прекъсване на електричество и комуникации, кибератаки, пътно-транспортни и самолетни произшествия, пожари и други.

В личен план най-силно ще усещат напрежението през деня родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби. От първите четири знака се изисква повече гъвкавост, отстъпчивост, стремеж към разбирателство и компромиси.

От вторите четири знака се изисква приспособяване към чуждите изисквания и желания. Няма да е лесно, защото Водолей е фиксиран знак и като всички фиксирани знаци не е лесен по отношение на компромиси и промяна в мнението или решенията си. Денят за вас не е благоприятен за пътувания на дълъг път, особено със самолет. Звездите създават предпоставка за сериозни спорове, конфликти с висшестоящи, неприятности с контролни органи; проблеми с или загуба на документи, информация, ключове, телефони, куриерски пратки и т.н.

Съвпадът на Луната с Меркурий и Сатурн във Водолей ще има по-благотворно влияние за деня при родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Интуицията ви е много силна. Лесно усвоявате и възприемате. Знаете кога и точно какво да кажете. Много добър ден за работещите в сферата на новите технологии, науката, политиката, търговията и услугите. Възможно е получаването на награди и медали от ученици и студенти при участието им в състезания и олимпиади - математика, астрофизика, нови технологии и транспорт. Бъдете здрави!