Най-точният хороскоп за 28 май

Астро
07:55 - 28 Май 2021
2139
Най-точният хороскоп за 28 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 28 май Луната е в земния знак Козирог, където ще бъде до 07:04 часа на 30 май. През следващите два дни и половина болшинството от хората ще успяват да овладяват емоциите си, с добра концентрация, ще взимат разумни практични решения по дадени въпроси и ще постигат реални резултати.

В такива дни е засилено сатурновото влияние – трудности, ограничения, отговорности, задължения, упорит труд.

Но и най-голямата упоритост и постоянство не биха довели до успех, ако се подхожда непочтено и не сме създали добър план за действие и организация на работа. Добре е да използваме положителните черти на Козирога – практичност, предпазливост, труд, постоянство, почтеност, чувство за отговорност, използване на традиционни методи и средства. В по-негативен вариант в такива дни някои хора ще са твърде недоверчиви, критични, дистанцирани и нечувствителни към проблемите на хората, настойчиво упорити, мрачни. Засилва се контролът на всички нива. Препоръчително е да се изпълняват нарежданията и да се спазва йерархията в обществото. Забавленията и хумора не са на дневен ред. В здравословен план са уязвими костите, ставите, зъбите, кожата. Засилват се страховете при много хора и чувството за неудовлетвореност от живота.

На този ден Луната е в благоприятен аспект с Юпитер в Риби, а във вечерните часове и през нощта срещу 29 май – и с Уран в Телец. Те ще имат най-благотворно влияние за деня при родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Добрата концентрация, разумната предпазливост, трудолюбието, честността и практичността ще ви водят в правилната посока.

А Юпитер в Риби ще ви вдъхновява, ще проявявате повече чувствителност и състрадание, ще разшири кръгозора ви и ще сте по-далновидни от другите.

Това ви дава шанс за много добри резултати, за правилни решения с обещанието за бъдещи успехи. Много добър ден за покупка на недвижимо имущество, за придобиване на по-голям авторитет, за взаимодействие с висшестоящи или с институции, творческа работа, земеделие, научни изследвания, уреждане на финансови или юридически въпроси. Луната в Козирог сама по себе си не образува на този ден предизвикателни аспекти с другите планети от Слънчевата система, но е в неблагоприятно разположение за родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Тези 8 знака, но само родените през първите десет дни на знаците, трябва да бъдат по-предпазливи и внимателни в отношенията си с хората и на работното място, по-приспособими и по-малко критични. Денят за вас не е подходящ за риск и експерименти. Подхождайте към околните с уважение и изпълнявайте нарежданията на своите шефове. Бъдете здрави!