Най-точният хороскоп за 28 ноември

Астро
06:55 - 28 Ноември 2021
2585
Най-точният хороскоп за 28 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 28 ноември Луната отново е в земния знак Дева. В неделния ден звездите са малко по-благоразположени като цяло. Луната образува хармонични аспекти първо с Уран в Телец, а по-късно и с Венера в Козирог. Венера в Козирог е в хармоничен аспект с Нептун в Риби, настройвайки ни на романтична вълна. Разбира се, има и някои по-неблагоприятни аспекти. Във вечерните часове Луната е в неблагоприятен аспект с Нептун. Денят е подходящ за организиране на семейни празници, за интимни срещи, творчески занимания, дребни ремонти, излети сред природата, пресаждане на цветя, чистене и подреждане в дома. Меркурий е в съвпад със Слънцето, което в астрологията се нарича „изгорен“ Меркурий. Той е свързан с начина на мислене и с общуването, с транспортните средства и младите хора. Сами виждане през последните няколко дни колко транспортни и други инциденти (стрелба в Косово по автобус с ученици) се случиха с голям брой жертви деца. Този аспект ще започне да се разпада едва след 11 декември, затова апелът ми е да се избягват групови екскурзии и по друг повод пътувания до тогава. Във вечерните часове и през нощта срещу 29 ноември е добре да се избягва шофиране на дълъг път. Опозицията (ъгъл от 180 градуса) на Луната към Нептун в Риби създава предпоставка за емоционално объркване, разочарования в личен план, понижаване на концентрацията и разсеяност, заспиване зад волана, инциденти поради хлъзгав път или при наличие на мъгла в някои райони.

Този ден и най-вече нощните часове са по-неблагоприятни за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади.

Бъдете по-внимателни и концентрирани зад волана при пътувания. Внимавайте за загуба на документи, информация и лични средства за комуникация. Не прекалявайте с критиката, избягвайте спорове и конфликти. От 02:02 до 10:55 часа на 29-ти Луната е „без курс“. Ако е наложително да се пътува, трябва да се наспите добре и да не употребявате алкохол преди път, а наркотиците всички знаем колко са опасни. Предпазвайте както себе си, така и другите, за които носите отговорност в транспортното средство. Неделният ден е най-позитивен за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Отделете достатъчно внимание за себе си и любимите си хора. Забавлявайте се, проявявайте повече загриженост към тях. Излезте през деня сред природата. Насладете се на звездната хармония и си организирайте приятна семейна или романтична вечер. Добър ден за творчески дейности, партита и тържества, бракосъчетание и обяснение в любов. Бъдете здрави!