Най -точният хороскоп за 28 септември

Астро
06:34 - 28 Септември 2021
2936
Най-точният хороскоп за 28 септември

На 28 септември Луната все още е в знака Близнаци. Нейното влияние върху общуването и комуникациите също е по-акцентирано, но по-специфичното на този ден е, че тя през целия работен ден е „без курс“ 07:18 до 16:34 часа. Този ден е неефективен и неблагоприятен за взимане на важни решения и гласуване, подписване на договори и споразумения, нови начинания или преместване на друга работа, участия в конкурси или събеседване, за всякакви други важни или рисковани действия. Чувствата, мисленето и преценките са по-объркани и неправилни. Може да пропадат уговорени срещи или обещания. Меркурий управлява знака Близнаци и има връзка също с техниката, транспорта, документацията и информацията. От 27 септември до 18 октомври включително той е ретрограден. Поради това денят от много хора ще се усеща като доста объркан, неясен и е повишена опасността от сериозна нестабилност и променливост в емоциите и настроението. Склонни сме към разсеяност и грешки. Навлизаме в период, в който е необходимо да се върнем назад във времето, да се вгледаме в себе си и миналите си действия, да коригираме стари грешки и ревизираме всичко, което е необходимо.

В 16:35 часа Луната навлиза във водния знак Рак, която ще ни направи много по-сензитивни, интуитивни и грижовни и заинтересовани предимно за дома, семейството и личната ни сигурност. 

Този ден е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Предпазвайте се от грешки в работата и от инциденти. Вършете само рутинните си ежедневни задължения или довършете започнати вече дела. Луната в Близнаци сама по себе си е с по-благоприятно влияние за родените през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. И все пак, препоръките за този ден са валидни за всички хора. Луната е под управлението днес на ретроградния Меркурий, който се намира в знака Везни и е в предизвикателен неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог. Съществува опасност от натиск и манипулиране, сериозни конфликти в обществото, транспортни инциденти, фалшифициране на информация или документация. Т.е. нищо от това, което е на повърхността, е такова, каквото всъщност е. В публичното пространство, в политиката и някои медии информацията може да е силно манипулирана и невярна. Бъдете по-внимателни при изразяване на мнение, в общуването с околните, при шофиране, при работа с документи и техника. След 16:35 часа по-чувствителни е с емоционални реакции ще бъдат родените предимно през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог. Бъдете здрави!