Най -точният хороскоп за 28 януари

Астро
07:00 - 28 Януари 2022
2983
Най-точният хороскоп за 28 януари

На 28 януари Луната транзитира за втори ден през знака Стрелец, с което продължава и нейното влияние по темите за законите, съдебната власт, образованието, международните отношения, науката, етнически и религиозни теми, развитието и властта.

И днес амбициите за повече власт са големи, реакциите ни са бързи и спонтанни, а емоциите – експанзивни. Луната през първата половина на деня е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, а през втората половина на деня образува дисхармоничен аспект с Нептун в Риби.

Както неведнъж съм споменавала, хармоничните аспекти в астрологията внасят повече лекота в общуването и в реализирането на плановете.

А дисхармоничните аспекти създават напрежение и носят предизвикателства, с които трябва да се справим най-безболезнено.

Използвайте часовете преди обед, за да свършите по-важните си задачи и ангажименти за деня. Тези часове са подходящи и за разговори с висшестоящи лица, за взаимодействие с институции, за планиране и организиране на бъдещи дейности и други. Концентрацията е по-добра и гледаме по-реалистично на всичко.

През втората половина на деня ще сме доста по-разсеяни и сме склонни към неправилни преценки, към допускане на грешки в работата или към по-несериозно отношение. В световен план е повишена опасността от етнически и политически конфликти (нищо ново и различно), интриги, разпространение на фалшива информация, хакерски атаки, измами, газови експлозии, пожари и други. От 20:59 до 11:09 часа на 29 януари Луната е „без курс“, затова не планирайте важни срещи и действия на 29-ти до 11:10 часа българско време.

28 януари е по-неблагоприятен за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада.

Физически и особено емоционално сте по-нестабилни на този ден.

Склонни сте към обърквания и забравяне. Може да проявявате повече доверие към хората, а това да създаде опасност за измами и кражби. Не споделяйте личните си планове и тайни, за да не станете уязвими и без да искате да се въвлечете в интриги и задкулисни „игри“. Денят за вас е неблагоприятен за поставянето на ваксини и упойки.

Избягвайте прием на силни медикаменти, употребата на алкохол или наркотични вещества, особено ако шофирате. В личните взаимоотношения може да усещате неудовлетворение или да се разочаровате от нечие непочтено отношение.

Бъдете по-внимателни при работа с газови котлони и други избухливи вещества. Хармоничният аспект на Луната със Сатурн във Водолей има много по-благоприятно влияние при родените под знаците и предимно през втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. И днес сте енергични и ентусиазирани, но и по-организирани, изпълнителни, отговорни и практични.

Концентрацията ви е по-добра, работите методично и задълбочено, стремите се към реални резултати. Имате възможност да придобиете както повече знания и опит, така и авторитетът ви да се повиши. Много добър ден за вас за разговори с началници, за планиране на дългосрочни цели, за разрешаване на важни работни и семейни дела. Ще вършите всичко смело, честно и със замах.

Нека не забравяме, обаче, че ретроградният Меркурий се върна в знака Козирог и е в съвпад с Плутон до 14 февруари включително. Представителите на трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, както и всички останали хора, които имат други рождени планети между 23 и 30 градус на тези знаци в хороскопа си, трябва да са двойно по-внимателни в общуването и обучението, при работа с документи и при шофиране.

Интуицията е много силна от този съвпад, но повишава също мнителността, критичността и взискателността. Може често да възникват или да се усилват страховете, да изпадат някои хора в депресивни състояния и отчаяние. Живеем в твърде „интересни“ времена за съжаление. Намерете занимание, което ви разтоварва и успокоява. Не позволявайте тези състояния да продължават дълго. Бъдете здрави!