Най-точният хороскоп за 28 юни

Астро
08:07 - 28 Юни 2021
3450
Най-точният хороскоп за 28 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

Новата работна седмица стартираме с Луна във Водолей „без курс“ през целия ден - до 20:51 часа българско време. Това е един съвсем неподходящ и неблагоприятен ден за взимане на решения за бъдещето (независимо дали лични или държавни), за нови дейности и начинания, подписване на договори и споразумения, както и за всякакви други важни дейности изискващи концентрация. В такива часове сме склонни към объркване и разсеяност, неправилни преценки, неадекватни действия.

Денят е подходящ единствено за довършване на вече започнати задачи и рутинни дейности.

Всичко важно, от което очаквате да има успех и развитие, отложете за следващ ден. Когато Луната е във Водолей подхождаме по-нестандартно и сме склонни към необичайни, дори крайни реакции. Някои хора със силен ураново-водолейски акцент в хороскопа си могат да изпадат и в нервни кризи. Щадете нервите си, работете спокойно и не се натоварвайте прекалено. Премисляйте и проверявайте всичко по няколко пъти на този ден, за да не допускате сериозни грешки. В световен план е повишена опасността от технически аварии, нарушения на връзките за комуникация и електричеството, транспорта, повреди в техниката.

В личен план този ден е най-неефективен за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Общуването може да е сериозно затруднено и нарушено. Хората сякаш говорят на различни езици. Стават обърквания и грешки, пропадане на срещи и планове. Пазете личните си телефони и друга апаратура, с която работите. Битови уреди в дома също могат изведнъж да се повредят. Пазете се и от хакерски атаки, компютърни вируси, токови удари и т.н. В здравословен план са по-уязвими хората със сърдечно-съдови заболявания.

Избягвайте физическо натоварване и емоционален стрес.

Макар и „без курс“ Луната във Водолей е с по-положително влияние в емоционален план за родените предимно през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Но денят за всички хора е неблагоприятен за важни дела и решения. Отделете време за забавления, срещи с приятели и приятни разговори на интересни теми. Както обичам да казвам на шега, това е един прекрасен ден на нищоправене. Имаме нужда и от такива дни, но все пак е работен ден, затова довършете някои недовършени и поизостанали задачи. В 20:52 часа Луната преминава във водния знак Риби. Ще съвпадне с Юпитер и ще се отпуснем в блажено спокойствие, засилвайки се желанието ни за емоционален комфорт и романтика. Ще ни настои мечтателно, ще повиши вярата ни в доброто. През следващите дни общочовешката любов и състрадателност ще са водещи за постигане на душевна хармония. Бъдете здрави!