Най-точният хороскоп за 28 юни

Астро
06:27 - 28 Юни 2022
4131
Най-точният хороскоп за 28 юни

Луната за пореден ден е в подвижния знак Близнаци. Но днес от 05:38 до 14:53 часа българско време тя е „без курс“. Това прави деня неефективен за всякакви важни дела. Този интервал от часове са подходящи единствено за завършване на започнати действия на по-ранен етап, финализиране на отношения, за ежедневни рутинни дейности, за които не се изисква някаква съществена концентрация.

Неблагоприятни часове за взимане на решения за бъдещето, за гласуване, подписване на договори и споразумения, стартиране на нови начинания или проекти, решаване на всякакви важни въпроси. Всичко, стартирано по време на Луна „без курс“, няма шанс за успех и развитие в бъдещ план. Вниманието ни е понижено, по-разсеяни сме и склонни към грешки в работата. Луната в Близнаци до 14:53 часа е с е по-неблагоприятно влияние в емоционален и физически аспект за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада.

Преценките и емоциите ви може да са объркани, реакциите – по-неадекватни и действията нерезултатни.

Възможно е също да пропадат уговорени срещи, да липсва разбирателство, да се губят вещи и информация, а понижената концентрация и инциденти. Макар и „без курс“ Луната в Близнаци е с по-положително влияние в емоционално отношение до 14:53 часа за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Препоръките, обаче, са валидни за всички ни.

В 14:54 часа Луната навлиза във водния кардинален знак Рак, където ще бъде до 03:39 часа на 1 юли. През следващите два и половина дни на дневен ред ще бъдат важни вътрешно-политически, законодателни, социални, здравни, екологични въпроси за разрешаване.

Предстои Новолуние в Рак на 29 юни в 05:52 часа, след което можем да положим началото на всяка нова дейност, идея или взаимоотношения. Вълнуват ни повече домът, семейството, родината и сигурността ни. През тези няколко дни ще реагираме и взимаме решенията по-емоционално, лесно раними сме, грижовни и интуитивни. Подходящи дни за разрешаване на семейни и имуществени въпроси, за покупка на стоки за дома или за близките ни.

Часовете след 14:54 часа са по-неблагоприятни за родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. При Луна в Рак се нуждаем от повече спокойствие и семеен уют.

Не сме особено инициативни в такива дни. Добро време за медитация, размишления, грижа за дома и близките ни, кулинарни дейности и творчески занимания. Луната в Рак преди Новолунието е „невидима“ от Слънцето и влиянието й върху психиката ни е объркващо, засилващо страховете ни. Самото Новолуние на 29 юни е в съвпад с Лилит (Черна Луна), поради което в рамките на около един месец е нужна сериозна предпазливост при покупка на нов дом.

Възможни са сериозни измами при покупко-продажби на имоти и други, екологични замърсявания на вода, хранителни интоксикации и стомашни разстройства, но повече подробности за тях очаквайте в утрешния хороскоп. Бъдете здрави!