Най-точният хороскоп за 29 април

Астро
07:28 - 29 Април 2021
2479
Най-точният хороскоп за 29 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 29 април Луната преминава през огнения знак Стрелец, където ще бъде до 19:16 часа на 30 април. Луната в този знак, управляван от планетата Юпитер, засилва нашите ентусиазъм, оптимизъм и вяра. Разширява мирогледа ни, настройва ни философски.

Погледът ни е насочен напред в бъдещето.

Стремим се към нови знания, развитие и израстване. Емоциите ни са еуфорични, а целите високи. Жадни сме за приключения. Общуването е непринудено, а реакциите – спонтанни. Стрелецът знае и може всичко, но като всеки огнен знак е нетърпелив, експанзивен. Неговият девиз е „Аз виждам“, но е така устремен далеч напред погледът му, че често пропуска да види дребните, но важни детайли. Не обича да проверява нещата и често допуска грешки. Не се ръководи от обществените норми, а предимно от собствените си убеждения. През следващите два дни ще сме много по активни и дните са подходящи за рекламна и издателска дейност, интелектуални занимания, духовни практики, провеждане на спортни състезания, организиране на пътувания и всякакви културни мероприятия, законодателни промени, взаимодействие с чуждестранни партньори, обучение, преподаване, разрешаване на съдебни спорове и морално-етични конфликти, международни преговори, решаване на важни въпроси касаещи големия бизнес. При Луна в Стрелец трябва да бъдат по-предпазливи хората притежаващи и работещи с оръжие. Повишена е опасността от наранявания, масови стрелби, пожари, експлозии, инциденти с влакове и т.н.

На 29 април Луната в Стрелец е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, дисхармонични аспекти няма с останалите планети. Луната обаче е в неблагоприятен аспект към рожденото Слънце на родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и към Слънцето на родените под знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади.

Затова изявите ви, постигането на целите, развитието на делата и взаимоотношенията в ежедневието ви ще са по-затруднени.

А това може да доведе до засилване на нервното напрежение и спорове. Емоционалното ви и физическо състояние са променливи, нестабилни. Денят за вас не е подходящ за рисковани действия и начинания. Избягвайте пътуване с влак и шофиране с висока скорост, не прекалявайте в нищо. Хармоничният аспект на Луната със Сатурн ще носи повече късмет и възможности за успехи в личен и бизнес план, за развитие и израстване, за придобиване на по-голям авторитет, при разрешаването на морални конфликти и юридически дела, при участие в конкурси и състезания, в обучението. Много добър ден за пътуване, излети сред природата, придобиване на нови знания, спортни и интелектуални дейности, разговори с висшестоящи, бизнес преговори, планиране на бъдещи проекти. Препоръчително е да не се прекалява с количеството храна, мазнини, алкохол и тонизиращи напитки. Спазвайте правилата и законите. При излизане от дома проверете дали сте изключили всички електроуреди и газови котлони / бойлери. Бъдете здрави!