Най -точният хороскоп за 29 април

Астро
06:58 - 29 Април 2022
1951
Най-точният хороскоп за 29 април

На 29 април Луната продължава транзита си през огнения знак Овен. Днес тя образува хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, а в късните часове на деня – дисхармоничен аспект с Плутон. Сатурн е планета на отговорността и ограниченията, но при хармонични аспекти на планети към него внася усещането за стабилност и сигурност.

Дава възможност за успехи в бизнеса, повишаване на авторитета, добро разбирателство с хората от работната ни среда и особено с висшестоящи лица. Затова Сатурн е планета на уроците, на кармата – „каквото посееш, това жънеш“. Съчетанието между Луната в Овен и Сатурн във Водолей ни изпълва с въодушевление, пионерски дух, много нови цели и идеи за бъдещето.

Звездите днес благоприятстват интелектуалният труд, иновациите и нововъведенията, научните открития, медицината, бъдещи проекти, енергийните въпроси, борбата с престъпността, военните дела и всякакви други държавни въпроси и тяхното развитие в положителна насока.

Много е важно да се подхожда към хората и делата почтено, интелигентно, отговорно и с мисъл за доброто бъдеще на страната, за да бъде всичко успешно.

Овенът е индивидуалист и нерядко възприеман като егоист, защото е целенасочен, смел и борбен. По пътя към целта понякога забравя, че около него има хора със своите нужди и желания. Луната в Овен засилва страстите и желанията, а нерядко се стига и до сериозни конфликти. Въпреки хармоничните аспекти и възможностите, които ни предоставят звездите днес, трябва да се стремим към баланс, а именно чрез сътрудничество и партньорство – срещуположната точка на Овен е Везни.

Луната в Овен днес може да е с по-неблагоприятно влияние в емоционален план за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Дисхармоничният аспект на Луната с Плутон в Козирог сериозно засилва желанието за доминиране, склонността към манипулиране, агресията, страховете и негодуванието.

Във вечерните часове и през нощта срещу 30 април трябва да сте изключително внимателни и предпазливи за сериозни инциденти и неприятни преживявания, особено първите четири кардинални знака. Бъдете на сигурно място, избягвайте неприятни и непознати компании. Не предприемайте рисковани действия и пътуване на дълъг път.

На 30 април е Новолуние и слънчево затъмнение, а енергиите на и около такива дати са много мощни. Препоръчително е също да се внимава за пожари и експлозии.

В световен план са възможни убийства, атентати, военни атаки върху бази и складове с боеприпаси или върху лаборатории, както и природни катаклизми. Хармоничният аспект на Луната със Сатурн на този ден дават много добри възможности за успех при родените най-вече през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. И все пак, не бива да се заправят повелите на Сатурн – честност, чувство за отговорност, постоянство, труд. Луната в Овен ви стимулира и вдъхновява, но както вече споменах, Овен е доста първичен, импулсивен и нетърпелив.

Ако дадете твърде голяма воля на емоциите, не проявявате постоянство и действате импулсивно без да мислите много, тогава и Сатурн не може да ви помогне. Затова мислете и бройте до 20 преди да реагирате или вземете решение днес. Бъдете здрави!