Най-точният хороскоп за 29 август

Астро
06:54 - 29 Август 2021
3797
Най-точният хороскоп за 29 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В неделния ден Луната все още е в земния Телец, но напрежението от съвпада й с Уран спада. На този ден тя образува чудесна позитивна конфигурация – голям земен тригон с Плутон в Козирог и с Меркурий в Дева. Мислите и желанията ни са земни и практични. Склонни сме към по-правилни преценки на хора и ситуации. Срещите и разговорите са ползотворни и много по-лесно ще се разбираме с хората. Настроението е добро и изпитваме необходимост от общуване, забавления и шеги.

Всякакви възстановителни процедури, спорт, разходки, игри и културни дейности днес ще имат положително влияние върху емоциите ни, а от там и върху физическото ни състояние.

Много добър ден за обучение, четене или писане на книги (други текстове), дребни ремонти, почистване и подреждане на дома, семейни срещи и тържества, купони с приятели, хубави пищни трапези с вкусна храна и напитки в приятна компания. Единствено „големият благодетел“ Юпитер може да поднесе не особено положителни изненади с неблагоприятния си аспект към Луната на този ден и то само при някои хора. В световен план отново има опасност от влакови и други инциденти, технически аварии, конфликтни ситуации на етническа или религиозна основа. Юпитер е планета на закона, вярата, религията (заедно с Нептун управляват Риби) и философските ни наклонности. Засилва желанието ни да удовлетворим всичките си желания, а често ни подтиква и към прекаляване. От 17:58 до 19:42 часа Луната е „без курс“, т.е. в този интервал от време тя не образува мажорни (главни) аспекти с другите планети и се подготвя да смени знака. В такива часове концентрацията ни е понижена, по-разсеяни сме и склонни към неадекватни реакции и действия. 19:43 часа Луната навлиза в подвижния въздушен знак Близнаци, където през следващите два и половина дни ще повиши желанието ни за общуване, обмен на информация, придобиване на знания и умения. Ще ни даде възможност да постигнем разбирателство с хората по важни въпроси. Ще се нуждаем от разнообразие и движение.

Големият земен тригон на Луната в Телец с Плутон в Козирог и Меркурий в Дева ще има много позитивно влияние при родените вече през трета декада за знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Очакват ви интересни пътувания, забавления, контакти и вдъхновяващи преживявания където и да сте, и с когото и да сте. Днес можете да разговаряте с всеки и да постигнете разбирателство. Затова, ако от дълго време изпитвате несигурност да повдигнете някаква тема (особено за наследство и имот) в роднинското обкръжение, поради страх от отказ или конфликт, сега бихте могли да го сторите.

Концентрацията ви е чудесна, мисълта задълбочена и аналитична.

А това ще помогне да разбирате, усвоявате и запаметявате лесно всякаква информация. За вас денят е благоприятен също за бракосъчетания, участие в олимпиади и състезания. Заради предизвикателният аспект на Луната в Телец към Юпитер във Водолей по-внимателни в действията си, по-толерантни и сдържани емоционално трябва да бъдат родените под знаците и особено през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Юпитер може така да „напомпа“ и увеличи нещо, а ако това са емоциите ви, опасността от преминаване на всякакви граници на нормалното или на закона е много голяма. При такъв аспект някои хора са много експанзивни и избухливи, прекалено уверени в себе си и възможностите си. Ако сте на път, не карайте бързо и спазвайте правилата по пътищата, ако искате да избегнете инциденти и неприятности със силите на реда. Няма да сте склонни към отстъпки в отношенията с хората, а и желанията ви ще са много силни. Не бива да сте крайни в изказванията и действията, не прекалявайте в нищо. След 19:43 часа Луната в Близнаци изисква повече предпазливост, търпение, внимание в общуването и проява на разбиране от страна на родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Бъдете здрави!