Най -точният хороскоп за 29 август

Астро
06:56 - 29 Август 2022
4007
Най-точният хороскоп за 29 август

В първия работен ден на новата седмица Луната все още е в земния знак Дева, като в часовете от 06:08 до 12:45 българско време тя е „без курс“. В този интервал от време не е подходящо да се взимат важни за бъдещето решения, да се започват нови дейности и да се предприемат рисковани действия.

Подходящо е единствено за довършване на започнати задачи и ежедневната рутинна работа. В часовете до 12:45 по-внимателни трябва да бъдат родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Луната „без курс“ създава предпоставки за обърканост и разсеяност, слаба концентрация. Може хората да ви казват нещо, но вие да разбирате съвсем друго.

Може да пропадат уговорени срещи, техниката да не работи както трябва, да изгубите нещо, да липсва разбирателство с околните. Внимавайте за грешки в работата си и за инциденти поради разсейване. Макар и да е „без курс“ енергията на земната Луна в Дева е с по-положително въздействие в емоционално отношение за родените под знаците и най-вече през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Може на моменти да усещате разсеяност, меланхолия и понижена концентрация, което намалява ефективността.

Но ще се чувствате по-спокойни и уравновесени. А общуването ви с хората няма да е така напрегнато и изнервящо. И все пак, добре би било да се преглеждат по-обстойно всякакви документи и информация, за да се избегнат сериозни грешки в работата.

В 12:46 часа Луната навлиза във въздушния кардинален знак Везни, където ще бъде до 20:11 часа на 31 август. През следващите два и половина дни тази Луна ще насочи вниманието ни към всичко красиво около нас, което ще ни зарежда с позитивна енергия. Желанието ни за хармония и любов е силно. Ставаме и леко суетни, поради необходимостта да бъдем привлекателни. Стремим се да бъдем по-любезни с хората и да правим компромиси, за да бъдат добри отношенията ни с тях.

Да не забравяме все пак, че Везни е знак и на справедливостта, на закона (заедно с Юпитер). Днес през втората половина на деня Луната е в съвпад с Меркурий и заедно са в дисхармоничен аспект опозиция към Юпитер в Овен, а в хармоничен – с Марс в Близнаци. Мощната въздушна енергия ни зарежда с много оптимизъм, възникват много интересни идеи.

Засилва се желанието за общуване и разговори, за водене на търговски и дипломатически преговори, за творчески занимания.

Тази част от деня е най-благоприятна за родените под знаците и предимно през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Добро време за търговски сделки, покупка на художествени творби и модни стоки – дрехи, бижута, аксесоари; за научни изследвания и открития, за романтични срещи или срещи с приятели, за спорт и пътувания, за посещение на културни мероприятия, бракосъчетания и т.н. Опозицията на Луната и Меркурий във Везни с Юпитер в Овен може да се отрази по-натоварващо върху нервната система при родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада.

Склонни сте към по-високи изисквания и очаквания от хората, а в близките приятелски или роднински отношения някои от вас вероятно ще проявяват капризи. Възможно е да реагирате по-емоционално и да възникват спорове. Бъдете малко по-сдържани, за да не си развалите отношенията с човек, когото наистина обичате и уважавате.

Шофиращите днес през втората половина на деня да бъдат много по-внимателни за инциденти или неприятности със закона. Внимавайте при работа с документи и информация, както и да не загубите важен документ или ключове. Бъдете здрави!