Най-точният хороскоп за 29 декември

Астро
06:07 - 29 Декември 2021
2270
Най-точният хороскоп за 29 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.  

На 29 декември Луната е във водния знак Скорпион, управляван от планетата Плутон и съуправляван от Марс, където ще бъде до 01:08 часа на 31 декември. Плутон е планета на трансформацията, на началото и края, на раждането и смъртта, тайните и обновлението. Когато Луната, свързана с нашите реакции и преживявания, преминава през този знак, сме склонни да преживяваме всичко много по-дълбоко и емоциите ни са много интензивни. Но въпреки интензитета на чувствата, като един типичен Скорпион ще съумяваме да ги задържаме дълбоко в себе си и да не ги показваме външно. В такива дни сме по-потайни и недоверчиви, със силна интуиция и добра концентрация. Вълнува ни всичко невидимо и тайно, усещаме с лекота настроенията в обкръжението.

Вътрешно устойчиви, силни, издръжливи и волеви, способни сме да водим продължителни битки при необходимост и да достигаме до дълбините на всеки проблем. Скорпионът не обича да губи, стреми се да държи всичко и всеки под контрол, затова може да прибегне и до манипулативни методи и средства, за да постигне целта си и да властва над другите. За разлика от Овена, обаче, който също е управляван от Марс, Скорпионът не е склонен да действа директно и не е така открит като Овена. Той може да чака дълго, докато усети, че е дошъл момента (най-неблагоприятния за отсрещната страна) да „удари смъртоносно“ врага си / опонента. Затова и хората се боят от него. Разбира се, много зависи човек в каква среда живее и на какво интелектуално и еволюционно ниво е. Има и представители на този зодиакален знак, които имат силни духовни стремежи и са едни от най-добрите лечители, психолози, учени и мистици.

На този ден планетата на растежа, късмета и благоденствието Юпитер преминава във водния знак Риби и до 10.05.2022 год. ще носи много късмет и възможности за успехи, лично щастие и придобивки на родените под знаците Рак, Скорпион и най-вече на Риби, както и на земните Телец и Козирог.

В личен план този ден е по-неблагоприятен емоционален план за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Луната образува силен таоквадрат (двоен квадрат) със Сатурн във Водолей и с Уран в Телец, което ще внесе повече смут в преживяванията и напрежение във взаимоотношенията с околните. Склонни сте да реагирате по-бурно и да сте безкомпромисни към хората. Ще срещате повече трудности и пречки, а не са изключени и неприятни изненади в събитиен план.

Денят е неблагоприятен за вас за разговори и преговори с висшестоящи, за взаимодействие с институции, покупка на техника и други капиталовложения, решаване на важни семейни въпроси. Пазете авторитета си, не предприемайте рисковани действия и се предпазвайте от инциденти или неприятности. Хармоничният аспект на Луната със Слънцето в Козирог ще има по-благоприятно въздействие при родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Вие ще сте по-овладени в емоционално отношение и по-градивни, а добрата концентрация и силна интуиция ще ви помагат по-лесно да предусещате „накъде духа вятъра“, да проявявате търпение и да разбирате проблемите в дълбочина.

Много добър ден за научно-изследователска работа, разкриване на тайни и престъпления, работа с психолог, медицински изследвания. В световен план напрежението ще е силно и е повишена опасността от инциденти в планините, във вода, под земята; за наводнения в по-топлите страни, за кризисни бедствени ситуации в по-заснежените региони и нарушаване на комуникациите / електроснабдяването, за екологични замърсявания, спукване на тръбопроводи, тежки криминални престъпления и т.н.