Най-точният хороскоп за 29 март

Астро
08:00 - 29 Март 2021
2509
Най-точният хороскоп за 29 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 29 март Луната продължава своя транзит през въздушния кардинален знак Везни. Това е знакът на баланса, справедливостта, партньорството, красотата и любовта. През този ден е изключително важно да търсите и намерите път към сърцата на хора, които очаквате да ви подкрепят и да изградите добри бъдещи партньорски отношения.

Луната в Скорпион от 30-ти март ще внася съмнения, ще се води борба за доминиране, ще се използват манипулативни похвати за повече власт и надмощие.

В сутрешните часове все още е активен големият въздушен тригон на Луната с Марс и Сатурн, а през втората половина на деня Луната образува много благоприятен и късметлийски аспект с Юпитер във Водолей. И едва в късните часове на деня тя образува предизвикателен неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог. Денят е много добър за международни преговори, за преговори с партньори / опоненти и чуждестранни инвеститори, за внос и износ на стоки, за рекламна и издателска дейност, за науката и техниката. Общуването на този ден като цяло е по-леко и обещаващо отлични възможности за решаване на важни въпроси както в личен план, така и за държавата.

Звездите ще бъдат най-щедри на 29 март към родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Имате възможност за всякакви успехи и постижения, за придобиване на повече уважение, получаване на подкрепа и награди, положително развитие в юридически дела, при явяване на изпити и конкурси. Бъдете по-смели и не се колебайте при необходимост да рискувате. Личните взаимоотношения ще процъфтяват и ще се разбирате с околните с лекота.

Ще се чувствате харесвани, желани и обичани.

Много добър ден за покупка на всякакви луксозни стоки, бижута, техника или автомобил, за творческа и обществена работа. Луната във Везни и нейният предизвикателен аспект с Плутон в Козирог ще внасят повече напрежение в ежедневието на родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Бъдете разумни и предпазливи. Повишена е опасността от конфликти, манипулации, неприятности с властта и от инциденти. За вас не е добре да предприемате рискове, а важно условие за повече спокойствие и разбирателство с хората е да бъдете почтени към тях и да спазвате законите. Възможна е и появата на главоболие или задълбочаване на страхове. Слушайте повече приятна музика, мислете позитивно. Бъдете здрави!