Най-точният хороскоп за 29 март

Астро
06:58 - 29 Март 2022
2388
Най-точният хороскоп за 29 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 29 март в 07:32 часа Луната навлиза във водния знак Риби, където ще бъде до 12:30 часа на 31 март. През следващите два дни и половина се повишават нашата чувствителност и интуиция. Много по-сантиментални, вглъбени в себе си, меланхолични, замечтани, по-състрадателни към хората.

Вълнува ни всичко скрито и невидимо за очите, търсим смисъла на живота. Нуждаем се от хармония и спокойствие. Склонни сме към нереалистично мислене и преценки, разсеяност, силна зависимост от настроенията в обкръжаващата ни среда, прекалена доверчивост и жертвоготовност. Но както с всичко друго в живота, препоръката е да се стремим към баланс, т.е. нищо да не е в двата полюса.

Проявявайте състрадание и помагайте, но не позволявайте да ви използват и вменяват вина.

През следващите дни не е добре да се взимат важни решения, поради силно оцветеното ни емоционално мислене – рискуваме да сгрешим. Дните са благоприятни за медитация и други духовни занимания, творческа дейност, водолечение и ароматерапия, психотерапия, разкриване на тайни и неясни неща, романтични срещи, дарения и подпомагане за болни и социално слаби хора / животни.

Разчитайте на вътрешния си глас във важните моменти и бъдете по-отдалечени от шумния материален свят през тези дни. Препоръчително е да се ограничи консумацията на алкохол, да се избягвай приема на силни медикаменти и наркотични вещества, както и къпането в басейни, вани или джакузита.

Днес Луната не образува мажорни (главни) аспекти. Едва в късните нощни часове активира хармоничен аспект с Уран в Телец, който ще бъде активен и през първата половина на 30 март.

В този знак нейното влияние може да е по-неблагоприятно за родените през първа декада и с други рождени планети в знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада.

Не се доверявайте на всеки и се предпазвайте от измами, кражби, интриги, предателства, алергични прояви и инфекции.

Силната ви чувствителност може да ви направи уязвими към чуждо влияние и дори енергийно вмешателство, затова е добре да сте по-уединени, вглъбени в своя вътрешен свят. Луната в Риби е с по-положително влияние в емоционален план и в ежедневните дела при родените под знаците и предимно през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Много по-лесно ще се разбирате с хората в обкръжението си.

Хармонията между транзитната Луна и вашето Слънце ви действат вдъхновяващо и ви настройват романтично. Готови сте да изслушвате хората, да им помагате. В работата си сте изпълнителни, а интуицията ви дава шанс да усещате чуждата нагласа и мисли. Много добър ден за творците, лечителите, психолозите, за работещите в сферата на тайните служби. В световен план са възможни тайни заговори, етнически конфликти, инциденти във вода, екологични замърсявания с химикали и други. Бъдете здрави!