Най-точният хороскоп за 29 ноември

Астро
06:09 - 29 Ноември 2021
3473
Най-точният хороскоп за 29 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на седмицата от 02:02 до 10:55 часа Луната е „без курс“. Не взимайте важни решения, не подписвайте договори, не вършете нищо важно, което искате да има успех и развитие в бъдещ аспект преди 10:56 часа, когато Луната навлиза във въздушния знак Везни – знакът на любовта, красотата, хармонията, справедливостта, сътрудничеството. Тя ще преминава в този знак до 13:55 часа на 1 декември. През следващите два дни и половина ще се стремим към баланс и постигане на разбирателство с хората, повече компромиси в отношенията в името на общото благоденствие. Привличат ни красивите и стойностни вещи и хора. По-суетни сме при Луна във Везни, изпитваме желание да изглеждаме стилни и привлекателни в очите на другите. Грубостта и арогантността ни отблъскват. Липсата на любов, разбиране, споделеност и положителната оценка на важните за нас хора ни действат неблагоприятно в емоционален план. Везните не са от най-емоционалните хора като водните знаци, мисловен тип са. Мислят логично и разумно, стремят се да не нараняват любимите си хора. Това не означава, че нямат чувства и емоции. Те са много романтични, но по-избирателни и колебливи.

Привличат ги хора с добър външен вид и приятни маниери, балансирано поведение и излъчващи искреност, топлота и увереност.

Този ден е по-успешен и хармоничен за родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, както и за някои от представителите на първа декада Везни, които имат благоприятно аспектирано от други планети в личния си хороскоп Слънце. Добър ден за разкрасяващи процедури, покупки на красиви вещи и произведения на изкуството, посещение на обществени мероприятия и светски партита, романтични срещи, творчески дейности, сътрудничество с партньори и постигане на разбирателство с опоненти, разрешаване на юридически въпроси, подобряване на взаимоотношения. Ще постигате по-лесно своите цели. Ще се радвате на успехи и придобивки. Луната във Везни на този ден не образува все още дисхармонични аспекти с другите планети, но е разположена неблагоприятно към Слънцето на родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Козирог и Везни (с неблагоприятно аспектирано Слънце в рождения хороскоп), а в по-малка степен и за родените през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Може да усещате понижена жизненост, липса на енергия, вътрешно напрежение, недостатъчна обич и проява на разбиране от страна на околните. Не се натоварвайте физически и емоционално. При предизвикателен аспект между Луната и Слънцето сме с по-променливо настроение и емоционален дисбаланс. Не очаквайте твърде много от другите, не предприемайте нови начинания и рисковани действия. Предпазвайте се от конфликти, загуба на пари или ценности, неприятности със закона, както и от инциденти. Проявявайте повече разбиране, правете компромиси, обичайте се, споделяйте. Бъдете здрави!