Най -точният хороскоп за 29 януари

Астро
07:05 - 29 Януари 2022
2947
Най -точният хороскоп за 29 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 29 януари Луната все още е в знака Стрелец, но до 11:09 часа е „без курс“. В този интервал от часове концентрацията ни е понижена и нямаме особено желание да вършим нещо важно.

Ако се налага да шофирате, бъдете по-внимателни на пътя, защото са възможни инциденти поради разсеяност и объркване. Това време е подходящо само за рутинни дейности, излежаване, забавления и т.н. Тази част от деня е по-неблагоприятна за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и всички останали хора, които имат други рождени планети в последните 6-7 градуса на посочените знаци.

В 11:10 часа Луната преминава в земния знак Козирог, където ще бъде до 11:42 часа на 31 януари.

Луната в Козирог не е в най-добрата си позиция по отношение на реакциите, чувствата и емоциите ни, тъй като сме доста по-дистанцирани, емоционално сдържани, а на моменти реагираме и по-грубо.

Но пък тя има и своите позитиви. В дни, когато Луната транзитира през Козирог, сме по-организирани, практични, търпеливи, отговорни и имаме много по-сериозно отношение към всичко и всички. Не сме склонни вече да реагираме и действаме импулсивно, както когато Луната е в огнен знак. Разбира се, винаги има изключения от правилото, а и след 11:10 часа Луната е в съвпад с Марс.

Тя образува на този ден и хармонични аспекти с Юпитер в Риби. А в късните часове и през нощта съвпада с Венера в Козирог и заедно са в хармоничен аспект с Уран в Телец.

В личен план съботният ден се очертава по-динамичен най-вече за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Съвпадът на Луната (емоции и преживявания) с Марс (активност, начин на действие, сексуалност, агресия, инциденти) изисква повече сдържаност и внимание, най-вече от първите четири знака, за инциденти, прояви на агресия и насилие, травми, конфликти или неприятности.

Бъдете по-предпазливи по време на спортуване и други физически дейности, при шофиране, в планината. Звездите днес повишават опасността в световен план за инциденти в планините, в мини, тунели, метро, на строителни обекти; за срутване на земни пластове / части от сгради, земни трусове и други природни бедствия, агресивни прояви, експлозии, военни конфликти, конфликти в спорта и политиката.

Хармоничните аспекти на Луната и Марс с Юпитер в Риби и с Уран в Телец ще ентусиазират и вдъхновяват на този ден родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Психически и емоционално сте стабилни, а физически – издръжливи. Стремите се към реални резултати, вършите всичко търпеливо и с постоянство.

Денят за вас е много добър за спорт и физическа активност, за ремонти в дома, за разходки сред природата, оздравителни процедури, медитация, интелектуални и творчески занимания, семейни празници и всякакви развлечения. Звездите на този ден ви подкрепят, предпазват от неприятни преживявания.

Ще имате подкрепата и на своите близки, ще се чувствате уважавани и обичани. Козирог и Сатурн, който управлява знака, изискват от нас чувство за отговорност, почтеност, търпение и постоянство. Бъдете здрави!