Най-точният хороскоп за 29 юли

Астро
06:35 - 29 Юли 2021
3243
Най-точният хороскоп за 29 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 29 юли Луната транзитира за втори ден през знака Овен и продължава нейното огнено влияние върху нашите чувства, реакции и нужди. Стремим се към лидерство и повече самостоятелност. Общуваме и изразяваме емоциите си директно. Не сме склонни да ни наставляват и да изпълняваме нареждания. Готови сме да се борим всячески за идеите си и да отстояваме принципите си, каквото и да ни струва. Луната в Овен е новатор, лидер и боец – Овен е първият зодиакален знак в Зодиака и се стреми да бъде пръв във всичко. Слабото място на Овена е липсата на търпение и постоянство.

Понякога действа прибързано без да мисли за последствията и това може да му изиграе лоша шега.

Затова, ако искате денят ви да бъде продуктивен, да постигнете не само моментна победа, но и „войната“, бъдете търпеливи и съставете план за действие. Всяка прибързаност и емоционалност може да ви костват бъдещи загуби или неприятности. Денят е подходящ за решения и действия с бързи резултати и в краткосрочен план, за решаване на всякакви спешни въпроси. Не е благоприятен за дългосрочни планове и дейности, чиито резултати касаят по-дълъг период. Луната на този ден е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, а тази енергия благоприятства взаимодействието с и между институции, за придобиване на повече авторитет, срещи и разговори на най-високо държавно ниво, разрешаване на организационни въпроси и структуриране, както и на важни енергийни проекти. Не бива да се пропуска и предизвикателният аспект на този ден между Марс в Лъв и Юпитер във Водолей, като и двете планети са в последните „критични“ градуси на знаците. Те създават предпоставка за невъздържаност и импулсивност в действията, склонност към спекулации и риск. Всяко „преминаване на границите“ или незаконни дейности могат да завършат с крах.

В личен план този ден е най-положителен и успешен за родените през втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. На добри резултати и късмет ще се радват предимно работещите в сферата на политиката, спорта, медиите, науката, новите технологии, частният бизнес, транспорта, полицията, производството и търговията с оръжие и спортни стоки.

Вашата честност, енергичност и готовност за бързи, но ефективни действия ще ви прокарват път напред и ще печелите лесно доверието на хората.

Денят се очертава по-напрегнат емоционално и повече трудности ще срещат родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Реакциите ви може да са по-експанзивни на моменти. Ще има и хора, които ще реагират много бурно и агресивно. Бъдете разумни и сдържайте гнева си, дори и да ви предизвикат. Работете усърдно, с търпение и изпълнителност, колкото и да са ви чужди. Не шофирайте бързо, предпазвайте се от травми, инциденти и неприятности от различно естество. Луната в Овен повишава опасността от травми на главата, инфарктни и инсултни състояния, изгаряния, наранявания с хладно или огнестрелно оръжие, както и при работа с режещи машини или остри инструменти. В световен план в такива дни опасността е най-голяма за пожари, експлозии, прояви на насилие, аварии, инциденти в промишлени предприятия и с влакове, военни атаки и масови стрелби. Бъдете здрави!