Най-точният хороскоп за 29 юли

Астро
07:00 - 29 Юли 2022
4312
Най-точният хороскоп за 29 юли

На 29 юли Луната продължава транзита си през огнения знак Лъв. И днес ще вършим всичко и ще взимаме решение „със сърце“ - за добро или лошо. Желанието за блясък, внимание и любов са силни. Но днес звездните енергии са особено предизвикателни - Луната и Меркурий в Лъв, които са в съвпад, са включени в дисхармонична конфигурация (таоквадратура – двоен квадрат) с Марс и Уран в Телец, и със Сатурн във Водолей.

Тази конфигурация повишава сериозно опасността от всякакви неприятни преживявания и обрати при родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей (както и при всеки човек с планети или Асцендент в тези знаци), а в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Бъдете колкото се може по-далеч от многолюдни места и от хора, с които не се разбирате.

Избягвайте каквито и да било спорове и рисковани действия. Възможни са както тежки конфликти, яростни и агресивни реакции, така и сериозни инциденти. Днес най-добре е да бъдем всички по-сдържани емоционално, по-толерантни с хората и предпазливи. Денят не е добър за вас за пътуване на дълъг път, за уреждане на някакви документални или финансови въпроси и взаимодействие с институции.

Не давайте и не взимайте пари в заем, а важните лични или бизнес срещи и разговори отложете за друг ден. Занимавайте се с неща, които ви харесват и общувайте само с хора, с които сте много близки.

Днешният ден е по-благоприятен за родените през втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, стига да няма някой от вас други планети или пък Асцендент в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Луната и Меркурий в Лъв поне са в хармоничен аспект към Слънцето ви. Повечето от вас ще чувстват прилив на енергия и ентусиазъм. Настроени сте приятелски и в добро настроение, жадни за любов и забавления.

Вашите щедрост, сърцатост и топло отношение ще ви помагат да привличате хората, да се разбирате с тях и да печелите тяхното внимание и уважение. Като цяло денят за вас е добър за пътуване, разговори и преговори, срещи с роднини, купони с приятели и т.н., освен ако нямате рожден Меркурий в Телец, Лъв, Скорпион или Водолей. Тъй като не всеки има информация за личния си хороскоп, препоръката ми за повече внимание, търпение и толерантност днес е за всички.

Меркурий, планетата на комуникациите, начина на мислене, младите хора, пътищата и транспорта в тази конфигурация повишава днес стократно опасността от тежки транспортни и авиационни инциденти.

Марс и Уран в Телец се „грижат“ пожарникарите да имат много работа – висока е опасността от пожари и експлозии.  Сатурн, който е планета на ограниченията и изпитанията и също е в тази конфигурация, ще носи доста ограничения и трудности. Той се грижи да има засилен контрол във всяка сфера, така че не нарушавайте никакви правила и закони.

Възможни са също технически аварии – прекъсване на ток, нарушаване на телефонните и интернет връзки, ограничения в транспорта; ограничаване на газови доставки, фалити, хакерски атаки, стачки, размирици, атентати, падане на политици или правителство от власт (не е изключена и смърт), а не на последно място и природни катаклизми. По-уязвими днес държави са Австрия, Великобритания, Аржентина, Белгия, САЩ, Япония, Еквадор, Израел, Индия, Индонезия, Иран, Ирак, Италия, Канада, Китай, Латвия, Украйна, Нова Зеландия, Пакистан, Румъния, Хърватия, Шри Ланка и т.н. Бъдете здрави!