Най-точният хороскоп за 29 юни

Астро
08:04 - 29 Юни 2021
2825
Най-точният хороскоп за 29 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 29 юни Луната продължава транзита си през водния знак Риби, където ще бъде до 04:21 часа на 1 юли. Луната в Риби ни прави много по-сензитивни, емоционални и състрадателни. Настроени сме романтично, по-одухотворени сме и със силна вяра. Склонни сме обаче и към чуждо влияние, което може да не е най-доброто за нас. Нуждаем се от емоционален комфорт. Негативното проявление на Риби и техният планетен управител Нептун е свързано с опасността от измами, кражби, фалшификации, тайни заговори, интриги и фалшиви новини. Следващите два дни са благоприятни за творческа работа, разкриване на тайни и задкулисни действия, медитация и други духовни практики, подпомагане на болни и социално слаби хора, дарения и други добри дела. Дните не са подходящи за поставяне на ваксини и упойки, тъй като сме по-чувствителни, за операции на крайниците и премахване на туморни образувания. Избягвайте къпане в обществени вани и басейни, поради опасност от гъбични инфекции. Ограничете приема на алкохол и опиати. Звездите създават предпоставка също за хранителни и от друго естество отравяния, инциденти във вода, екологични замърсявания и наводнения в по-уязвимите райони по света.

В сутрешните часове на 29 юни Луната все още е в съвпад с Юпитер в Риби и в хармоничен аспект със Слънцето в Рак. Тази звездна хармония ще се отрази най-благоприятно на родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Във вечерните часове Луната образува хармоничен аспект и с Уран в Телец. Този ден за вас е много добър за изяви, добри постижения в работата, по-голям авторитет сред хората, реклама, разрешаване на юридически въпроси и други. Много по-лесно ще постигате своите цели и мечти, особено с чуждестранни партньори. Ще се радвате на подкрепата на хората, на разбирателство с околните, на придобивки и добри новини. Денят енергийно е по-неблагоприятен за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Някои от вас може да са по-меланхолични, лесно раними и тъжни, дори без видима причина. Луната в Риби дава склонност и към самосъжаление, липса на мотивация, неправилни преценки, разсеяност, илюзорно мислене. Възможно е да се засилят страховете у някои хора, да се поддават лесно на нечие влияние и да ги мамят. Затова бъдете по-предпазливи за измами и кражби. Не позволявайте да ви влияят при взимането на решения. Бъдете здрави!