Най-точният хороскоп за 3 април

Астро
07:30 - 03 Април 2021
4327
Най-точният хороскоп за 3 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 3 април Луната в Стрелец е „без курс“ в интервала от 08:23 до 11:13 часа. Тези часове са неблагоприятни за взимане на важни решения за бъдещето, за подписване на договори и споразумения, за нови начинания и рисковани действия. Концентрацията ни е намалена, поради което може да сме по-разсеяни и сме склонни да допускаме грешки. Подписани договори, взети решения или започнати нови начинания или проекти нямат шанс за успех и развитие в бъдещ план. Този интервал от време е подходящ единствено за рутинни дейности и довършване / приключване на вече започнати дела или взаимоотношения. Най внимателни до 11:13 часа трябва да бъдат родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

В 11:14 часа Луната преминава в земния кардинален знак Козирог, където ще бъде до 16:03 часа на 5 април.

През следващите 2 дни и половина ще бъдем много по-предпазливи, трезво мислещи и търпеливи. Емоциите ще бъдат под контрол, но ако възникне ситуация, в която да дадем воля на чувствата, то реакциите могат да бъдат доста по-остри. Луната в Козирог засилва желанието за успех, придобиване на власт и авторитет. По-дистанцирани сме, сериозни, дисциплинирани и упорити. Дните са благоприятни за организационна работа, взаимодействие между и с институции, разговори с началници, делови преговори, срещи с роднини, разрешаване на имуществени въпроси и покупко-продажба на недвижимо имущество.

Часовете след 11:14, когато Луната вече е в Козирог, са най-ползотворни и благоприятни в емоционален и физически аспект за родените предимно през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Целенасочени, трудолюбиви и отговорни, вие знаете какво искате и как да го постигнете по най-добрия начин. Взаимоотношенията ви с близките и с други хора ще са добри. Можете да разчитате на подкрепата им и да се насладите на спокойствието и уюта, който ще ви подсигури енергията на земната Луна. Знакът Козирог се управлява от планетата Сатурн, който е естествен господар на 10 дом в хороскопа, т.нар. Медиум Цели. Това е знак на отговорността и ограниченията. 10 дом е свързан с нашето призвание и кариера, както и с ролята ни в обществото. Затова в съботния ден е важно да мислим прагматично, да осмислим бъдещето си развитие и целите, които искаме да постигнем, в това число и в обществото.

А в неделя да проявим отговорно отношение и да отидем до урните за гласуване.

При Луна в Козирог е повишен страха, липсва оптимизъм и надежда. Важно е всеки от нас да осъзнае, че неговият глас е важен и бъдещето на всички ни зависи от нашето чувство за дълг и отговорност.

Втората половина от съботния ден е по-неблагоприятен в емоционален или физически аспект за родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Засилва се нервното напрежение и недоволството. Много от вас може да чувстват вътрешна неувереност, разочарование, ограничения и трудности в общуването с хората. Възможни са засилване на страховете, поява на главоболие, болки в ставите и други здравословни неразположения при болните и възрастни хора. Денят е благоприятен за земеделие, разходки и излети в планината, срещи и разговори с близки роднини, семейни тържества, планиране и изготвяне на стратегии по бъдещи дългосрочни цели, всякакви довършителни дейности, свързани с вашия бизнес или кариера. Избягвайте тежка критика, физическо и емоционално натоварване, рисковани действия. Предпазвайте се от травми в областта на главата и цялата костна система. Ще ни се отрази позитивно на настроението слушането на приятна музика и компанията на мъдри авторитетни за нас хора. Луната в Козирог повишава в световен план опасността от инциденти в планината, под земята, на строителни обекти, в тунели, падане от височини, срутване на земни части, земни трусове и т.н.