Най-точният хороскоп за 3 август

Астро
07:06 - 03 Август 2021
3608
Най-точният хороскоп за 3 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 3 август Луната е във въздушния знак Близнаци. На този ден тя има по-благоприятни аспекти – със Сатурн във Водолей, със Слънцето и Меркурий в Лъв. Предизвикателен неблагоприятен аспект образува с Венера в Дева. Звездите на този ден дават под-добри възможности за разбирателство и преговори, за търговски сделки, взаимодействие с и между институциите, за решаване на важни държавни въпроси и други. Не бива да забравяме, че Слънцето и Меркурий в Лъв създават предпоставка за проява на гордост, честолюбие и внасят драматизъм в общуването.

Лъвът е слънчев знак, зарежда ни с енергия.

Но неблагоприятните аспекти, които в момента образува заедно със Слънцето към Сатурн и Уран, създават много напрежение и трудности в държавата ни между политическите партии за намирането на изход от политическата криза. Сатурн в мунданната астрология се свързва с държавното управление и институциите, както и с икономиката. Ако политиците не намерят решение и общ език рискът политическата криза да прерасне в тежка икономическа криза е много голям. Денят е благоприятен за разрешаване на противоречия и изглаждане на взаимоотношения. Луната в Близнаци повишава желанието ни за общуване и обмен на информация. В здравословен план са уязвими белите дробове, дишането и нервната система.

Луната в Близнаци с хармоничните аспекти, които описах по-горе, ще има по-благоприятно влияние за родените през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вие много по-леко ще общувате с хората. Мисълта и реакциите са бързи, мислите по-логично и преценките ви са по-правилни. Това ви дава шанс да постигнете по-добри резултати за деня, да се изявявате по-успешно от останалите хора.

Много добър ден за подписване на договори, за изразяване на мнение, явяване на изпити или конкурси, пътувания, уреждане на документи, взаимодействие с различни институции, за уреждане на семейни отношения и разрешаване на всякакви други важни въпроси.

Луната в Близнаци и нейният предизвикателен аспект с Венера в Дева ще имат по-неблагоприятно влияние във личните и бизнес контакти, както и във финансов план за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. За вас денят не е добър за изясняване на взаимоотношения с партньори и опоненти, за големи капиталовложения или уреждане на финансови дела. Бъдете по-търпеливи с хората, избягвайте прекалена критика и капризи. Възможни са конфликти, загуба на пари и друга собственост, юридически проблеми, прояви на ревност и неудовлетвореност във връзките. Бъдете здрави!