Най-точният хороскоп за 3 август

Астро
06:21 - 03 Август 2022
4095
Най-точният хороскоп за 3 август

На 3 август Луната продължава транзита си през знака Везни. В сутрешните часове тя е в хармоничен аспект със Слънцето в Лъв, което благоприятства всякакви бизнес и дипломатически преговори, обществени изяви, взимане на важни решения, подписване на договори, сътрудничество и т.н.

През втората половина на деня Луната образува дисхармоничен аспект с Венера в Рак, но и хармоничен със Сатурн във Водолей. Когато Луната е във Везни (управлявана от Венера), а Венера е в Рак (управлявана от Луната), тогава двете планети са във взаимна рецепция (двете са разменили знаците си) и са взаимно свързани като влияние. Обикновено това дава положително развитие във финансовите, интимните, семейни и други партньорски отношения. Но днес те са в предизвикателен аспект и ще имат по-неблагоприятно влияние по тези въпроси през втората половина на деня.

Създават предпоставка за конфликти в интимните отношения, финансови грижи или загуби, кражби, скандали за финансови злоупотреби и проблеми в дипломацията в световен аспект.

Хармоничният аспект на Луната със Сатурн дава възможност за добра организация на работата, дългосрочни планове, групови дейности, ползотворно взаимодействие с / между институции и висшестоящи лица, взимане на ефективни решения касаещи управленски и енергийни въпроси. Денят е неподходящ за операции на бъбреците, за пластични операции и корекции.

В личен план денят се очертава по-успешен и ползотворен за родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Имате добри шансове за изяви и придобиване на по-голям авторитет в обществото. Отнасяте се отговорно към хората и ангажиментите си.

Работите организирано, взимате разумни решения и имате добри идеи. Стремите се към стабилност, придържате се към традиционни методи и средства в ежедневието. Не давате неизпълними обещания и хората ще вярват във вас. Много добър ден за творците, мениджърите, хората в управлението на страната, учените и работещите в сферата на закона.

По-неблагоприятен е денят за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада.

Възможни са при вас финансови затруднения, загуба на пари или ценности, конфликти в семейството и връзките. Предпазвайте се от измами и кражби, бъдете по-пестеливи и не прекалявайте с харченето. Чувствата и емоциите са много интензивни, имате голяма необходимост от обич и внимание. Но неблагоприятният аспект на Луната с Венера може да доведе до разочарование и неудовлетвореност, да усещате липса на внимание и обич, да се почувствате неоценени от партньора или близките си. Бъдете здрави!