Най-точният хороскоп за 3 декември

Астро
06:37 - 03 Декември 2021
2916
Най-точният хороскоп за 3 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 3 декември от 07:22 до 14:12 часа Луната в Скорпион е „без курс“. Да им е честит първия работен ден на Народното събрание, стартирайки 47-я парламент на Луна „без курс“, която не обещава успех и развитие на нищо започващо и ново! Часовете до14:12 часа са неподходящи за взимане на важни решения, гласувания и полагане на клетва. Също така е неблагоприятен за подписване на договори, нови начинания и всякакви други важни дейности, от които очакваме успех и развитие в бъдещ аспект. Тези часове са подходящи само за довършване и приключване на дейности и ангажименти, за ежедневните рутинни задачи. Тъй като Луната все още е в Скорпион и днес страстите ще са силни, преживявания дълбоки. Много сме впечатлителни и емоционални. Тази част от деня е по-неблагоприятна за родените вече през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Концентрацията ви е понижена, а някои от вас ще се чувстват по-объркани и неразбрани от околните. Луната в Скорпион, макар и „без курс“ е в по-благоприятна позиция към Слънцето на родените през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби.

Довършете поети ангажименти, не вършете нищо ново и важно. Добър ден за почистване и изхвърляне на стари ненужни вещи.

В 14:13 часа българско време Луната преминава в огнения ентусиазиран знак Стрелец, където ще бъде до 13:30 часа на 5 декември. По принцип позицията на Луната в този знак е доста по-позитивна. Ставаме по-енергични, със силна вяра в доброто и бъдещето. Юпитер, планетата на късмета, управлява Стрелец и ни вдъхновява. Но тъй като на 4 декември е Новолуние и пълно слънчево затъмнение в Стрелец, на 3-ти тя все още е скрита от Слънцето и в чисто емоционален аспект ще има по-объркващо влияние при някои хора. По-уязвими на този ден след 14:13 часа са родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Както вече няколко пъти споменах, енергията на затъмненията е много мощна и оказва силно влияние върху преживяванията, действията ни и съответно в събитиен план. Ще се чувствате по-неуравновесени емоционално, на моменти объркани, на моменти твърде самоуверени. В дните около и по време на затъмнения трябва да бъдем по-здравомислещи, търпеливи и да не действаме прибързано. Луната в Стрелец през втората половина на деня ще има по-меко влияние при родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Тя ще ви зарежда с добро настроение, с положителна нагласа към хората. Ще сте по-жизнени и вдъхновени. Добро време за забавления, игри и срещи с приятели или роднини. Всичко важно и ново стартирайте 2-3 дни след затъмнението на 4 декември. Избягвайте операции на 3, 4 и 5 декември, освен ако не са животоспасяващи. Тези дни са неблагоприятни за операции. Бъдете здрави!