Най-точният хороскоп за 3 май

Астро
09:06 - 03 Май 2021
2896
Най-точният хороскоп за 3 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 3 май Луната преминава през въздушния знак Водолей, където ще бъде до 05:08 часа на 5 май. През следващите два дни и половина ще мислим по-логично.

Ентусиазирани, общителни, приятелски и идеалистично настроени сме, изобретателни и ексцентрични в поведението и във външния си вид.

Появяват се в съзнанието ни нови и прогресивни идеи. Концентрацията ни е много добра. Склонни сме да експериментираме, стремим към повече независимост и се нуждаем от свобода. Емоционално сме по-дистанцирани, по-възприемчиви и интуитивни. Не ни вълнуват толкова дребните битови въпроси, а по-скоро всичко ново и вълнуващо. Устремени сме напред в бъдещето и към по-висши глобални цели. Добър ден за празнуване, срещи и купони с приятели, разходки, излети, спортуване, покупка на техника, колективни занимания и всякакви забавления. В здравословен план през тези два дни са по-уязвими нервната система и кръвообращението. Затова не се заседявайте прекалено на едно място и се обградете с приятна компания.

Денят се очертава по-приятен и наситен с положителни преживявания за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Луната във Водолей е в хармоничен аспект към вашето рождено Слънце и тази звездна хармония ще се отрази благоприятно върху настроението, емоциите, физическото състояние и взаимоотношенията ви с хората от обкръжението. По-дисхармоничен може да бъде този ден в емоционално отношение за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Бъдете внимателни в общуването с хората, предпазвайте се от травми, неприятности и инциденти. Сдържайте емоциите, не проявявайте упорство и бъдете по-толерантни. Не предприемайте рисковани действия.

В 22:50 часа Луната е във фаза Последна четвърт.

Тази лунна фаза е заредена с доста предизвикателна енергия – Луната съвпада със Сатурн във Водолей, а Слънцето с Уран в Телец и заедно са в аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса) едни към други. При транзит на Луната през знака Водолей е повишена опасността от токови удари, технически аварии, нарушаване на интернет и телефонните връзки, прекъсвания на тока в някои населени места и т.н. В световен план както на самия ден, така и през следващите седем дни звездите създават опасност за пътнотранспортни и самолетни катастрофи; инциденти в планините, във вода с плавателен съд, в мина, в голямо предприятие или в строителството; срутване на земни пластове (част от сграда / мост), природни катаклизми, прояви на насилие и инциденти с групи хора, финансови трусове, атентат, падане от власт или кончина / убийство на известна фигура от средите на управлението / бизнеса. По-уязвими държави са Белгия, Бразилия, Германия, Индия, Индонезия, Филипините, Ирак, Иран, Израел, Исландия, Китай, Русия, Нова Зеландия, Пакистан, Сърбия, Хърватия, Турция, Унгария и т.н.