Най-точният хороскоп за 3 май

Астро
06:17 - 03 Май 2022
3056
Най-точният хороскоп за 3 май

На 3 май Луната продължава транзита си през знака Близнаци. Днес Луната образува предизвикателен аспект с Марс в Риби. Луната в този въздушен знак ни подтиква към повече общуване, разговори, изразяване на становища, обмен на информация. Управителят на Близнаци, Меркурий, също е в знака Близнаци – в най-силната си позиция. Важно е в такива дни да обменяме мнения и да водим конструктивни разговори / преговори, а не да хвърляме „празни думи“ в пространството.

Добре е да се съобразяваме с кого споделяме мнението си и какво говорим. Рискът от много говорене, но без конкретни доводи и доказателства, може да предизвика сериозни скандали в обществото. Още с навлизането на Марс в потайните Риби, предупредих че са възможни тайни задкулисни действия, измами, фалшификации и всякакви други тайни хитринки. Луната, която има силна връзка с нашето емоционално състояние, в неблагоприятен аспект към Марс в Риби ще извади много тайни далавери и схеми на бял свят.

Освен това и Венера вече е в директния експресивен огнен Овен, управлявана от Марс. Затова денят се очертава като много конфликтен и емоционално напрегнат в обществено-политически план. Най-важното е, когато казваш нещо в публичното пространство, преди това да бъде проверена информацията, за да се предостави ясно и категорично доказателство и да не се получава празнословие.

В световен аспект на 3 и 4 май е повишена опасността от газови експлозии, прояви на насилие - в учебни заведения, в търговски центрове или в транспортни средства.

Луната днес не образува хармонични аспекти към останалите планети, но тя е в добра позиция и съответно влиянието й ще бъде по-благоприятно за родените през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Денят за вас е добър за търговски сделки, преговори, подписване на договори, писане и изразяване на мнение, обучение, изпити, интервю за работа, уреждане на документи и регистрации, пътувания, разговори с колеги и роднини, забавление във вечерните часове с приятели; за покупка на техника за бита или офиса, телефон, компютър, автомобил и други технически средства.

Неблагоприятният аспект на Луната с Марс може да се прояви като сериозна раздразнителност и конфликтност при родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада.

Вероятно ще ви бъде много трудно да сдържате гнева си, но ако се налага да критикувате и кажете истината на някого в очите в прав текст, бъдете добре подготвени с доводи и проверена информация.

Звездите днес създават опасност от интриги, тайни заговори, конфликти, измами и кражби. За вас денят не е добър за всякакви преговори, търговски сделки, големи капиталовложения и покупка на техника. Предпазвайте се от инциденти и травми. Бъдете здрави!