Най-точният хороскоп за 3 март

Астро
06:56 - 03 Март 2022
2515
Най-точният хороскоп за 3 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 3 март, Денят на Освобождението на България от османско иго, Луната продължава транзита си през водния знак Риби. На днешния ден тя е в съвпад с Нептун, а през втората половина на деня образува хармонични аспекти с Венера, Марс и Плутон в Козирог.

Както споменах вчера, Луната в Риби оказва силно влияние върху нашите реакции, нужди и действия, затова в такива дни сме двойно по-чувствителни, емоционални, състрадателни и склонни да се влияем от чуждо мнение. Не сме и инициативни или активни. Препоръчително е в такива дни да не вярваме на всеки и на всяка новина. Звездите повишават опасността от много фалшиви новини, хакерски атаки, тайни и задкулисни действия, интриги, фалшификации, измами и кражби.

В световен план са възможни екологични замърсявания, инциденти с плавателни съдове, преврати, газови експлозии, пожари, атаки над химически заводи или лаборатории, а в най-негативното си проявление – използване на химически оръжия.

Денят е благоприятен за молитви, медитация, йога, разкриване на тайни, хуманитарна помощ и подкрепа на нуждаещите се. На дневен ред, освен военните действия, на дневен ред ще бъдат важни въпроси свързани с горивата, лекарствата, всякакви тайни и неясни въпроси и опасности.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Не позволявайте някой да ви заблуждава и мами. Не бъдете твърде доверчиви. Не се натоварвайте емоционално и психически.

И днес опасността от интриги, кражби, измами, интоксикации и алергични прояви е висока. Да се избягва употребата на алкохол, наркотични вещества и силни медикаменти; работа с химически вещества. Да се работи много по-внимателно с газови бутилки. Склонни сте към разсеяност и объркване. Луната в Риби и хармоничните й аспекти с Венера, Марс и Плутон е с по-благоприятно влияние днес за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Енергията на планетите при вас дава възможност за повече градивност и постигане на добри резултати. Разчитайте на силната си интуиция, тъй като днес с лекота ще усещате всеки фалш и измама, което ще ви предпазва. За вас денят е благоприятен за творчески дейности, за разкриване на тайни, разрешаване на финансови въпроси, романтични срещи и други лични дела. От 23:45 до 02:52 часа българско време на 4 март Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака.

Препоръчително е да се избягва пътуване през нощта срещу 4 март, поради опасността от заспиване зад волана, объркване, инциденти поради хлъзгавите пътища. Бъдете здрави!