Най-точният хороскоп за 3 ноември

Астро
06:45 - 03 Ноември 2021
2915
Най-точният хороскоп за 3 ноември

На 3 ноември Луната продължава транзита си през знака Везни. На този ден тя образува хармоничен аспект с планетата на просперитета и късмета Юпитер във Водолей. В съвпад е с Меркурий във Везни в следобедните и вечерни часове, а заедно те са в предизвикателен аспект към Плутон в Козирог. Днес звездите ни дават възможност да преодолеем някои недоразумения и разрешим по-належащи въпроси в ежедневието си. Разбира се, звездите не са благоразположени към всички хора в един и същи ден. Винаги има и ощетени хора, при които може да възникне напрежение. По-труден ще бъде денят за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Напрегнатият аспект между Луната и Меркурий с Плутон в Козирог създава напрежение в общуването ви с хората (Меркурий се свързва с общуването), а и емоционално много от вас ще чувстват силна чувствителност и емоционалност. Склонни сте да взимате по-емоционално своите решения и преценките ви да са неправилни. Може да възникнат някакви страхове, да се появи главоболие. Но най-вече звездите създават предпоставка за конфликти с колеги, роднини, приятели, подчинени или наематели. Особено внимателни бъдете зад волана при шофиране или дори ако друг шофира по време на път. Повишена е опасността от транспортни инциденти, особено с млади хора (Меркурий се свързва и с младите в тийнейджърска възраст).

Възможни са в световен план и прояви на агресия в училище / университет, нападения в учебни заведения или търговски обекти.

3 ноември е по-успешен ден за родените през втора и трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната във Везни ви настройва творчески и романтично. Изпитвате силна нужда от любов, топлота и красота. Много добър ден за вас за изяви, разрешаване на юридически въпроси, подаване и уреждане на документи, подписване на договори, срещи и разговори с роднини или приятели. Звездите днес ви дават шанс и подкрепа да увеличите своя авторитет, да придобиете повече знания, да получавате и усвоявате лесно информация, да изразявате с лекота мнението си и то съответно да бъде добре приемано от хората. Юпитер пък от своя страна ще ви зарежда с оптимизъм и вяра, ще ви вдъхновява и ще ви носи много късмет в начинанията. Ще се появяват нови идеи, които ще ви накарат да се чувствате уникални по свой начин. Ще проявявате повече щедрост, мъдрост в решенията и действията си. Денят е благоприятен за интимни срещи, покупки на красиви дрехи и аксесоари, посещение на културни мероприятия, пътуване, обучение, участие в олимпиади или състезания, за взаимодействие с чуждестранни партньори, търговия, рекламна и издателска дейност, работа по различни проекти, организиране и провеждане на събития с обществена значимост. Може да чуем отново ако не на самия ден, то в някой от следващите дни за ново научно откритие, изобретение или нововъведение в областта на техниката, астрофизиката, новите технологии. С оптимизъм, усмивка, приятелско отношение и увереност ще постигнете много. Бъдете здрави!