Най -точният хороскоп за 3 октомври

Астро
06:53 - 03 Октомври 2021
4945
Най-точният хороскоп за 3 октомври

На 3 октомври Луната все още е в знака Лъв, но от 02:43 до 11:37 часа тя е „без курс“. В този интервал от часове не е благоприятно да се стартират нови начинания, да се взимат важни за бъдещето решения, да се подписват договори и да се предприемат рисковани действия. В такива часове концентрацията ни е понижена. Склонни сме към объркване и грешки. Много от нас трудно ще вършат дейности, които изискват добра организация и концентрация. В чисто емоционален аспект Луната в Лъв през първата половина на деня е с по-положително влияние за родените през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. По принцип всички трябва да сме по-предпазливи, но най-вече родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Вършете предимно рутинните си ежедневни задължения и довършвайте вече започнати задачи. Възможно е да пропадат уговорени вече срещи, да закъсняваме за някъде, да губим вещи или пък техниката в дома или офиса да не работи както трябва. 

В 11:38 часа Луната преминава в земния знак Дева, където ще бъде до 15:41 часа на 5 октомври. При Луна в Дева е време да сложим нещата в ред. Мисленето вече е по-логично. Не сме склонни към емоционални решения и прибързани действия. Ставаме по-предпазливи и разумни, практични и изпълнителни. Забелязваме всичко до най-малките подробности, работим по-упорито и се стремим да вършим всичко по най-добрия начин. Изпитваме желание за самоусъвършенстване и перфекционизъм. На моменти сме склонни към критика, ако нещо се върши некачествено и липсва ред или дисциплина. Втората половина от деня е благоприятна за анализи и прогнози, за подреждане и почистване, за работа с документи, за дребни ремонти и корекции, за разходки сред природата, за лечение и всякакви оздравителни процедури. Препоръчително е да се избягват трудно смилаеми, пържени и мазни храни, особено за вечеря. В публичното пространство на дневен ред през следващите дни ще бъдат важни въпроси, свързани със здравето на хората и здравеопазването, с образованието, организирането на предстоящи събития, чистотата и ремонтите на пътищата, транспорта, малкия бизнес и други.

Часовете след 11:38 часа са по-успешни и ефективни за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Физически и емоционално се чувствате стабилни, с добра концентрация и организация. Ще действате разумно и предпазливо. Общуването е по-леко и имате възможност за разбирателство и топли взаимоотношения с близките. Луната в Дева не образува на този ден все още аспекти към другите планети от Слънчевата ни система, но е в неблагоприятен аспект към Слънцето на родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и на родените през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Някои от вас може да чувстват емоционален дискомфорт, нервно напрежение, неувереност, променливо настроение. Други може да са по-капризни, склонни към критика и спорове. Но преди да предприемете някаква критика добре преценете дали точно сега е уместно, дали няма по някакъв начин да си навредите. Добре обмисляйте думите и действията си. Бъдете по-адаптивни и действайте разумно според ситуацията. Втората половина от деня за вас не е добра за писане и работа с документи, изразяване на мнение и крайна критика, която може да породи конфликти с някого. Подходящ ден за почистване и подреждане в дома. В здравословен план са уязвими нервната система и храносмилането. Хранете се здравословно и с прясно приготвена храна. Бъдете здрави!