Най-точният хороскоп за 3 септември

Астро
07:08 - 03 Септември 2022
3973
Най-точният хороскоп за 3 септември

В 01:39 часа на 3 септември Луната навлиза в огнения знак Стрелец, където ще бъде до 05:02 часа на 5 септември. Огънят ни ентусиазира и ни настройва оптимистично. В това няма нищо лошо, дори имаме силна необходимост от това, както и от забавления, пътешествия и нови хоризонти. Важното е да не се преминава границата на нормалното и да се прекалява. А това е присъщо за Стрелеца.

Той не обича ограниченията, има силно желание да задоволи всичките си нужди и желания като се започне от храненето и пиенето, любовта и секса, целите и амбициите в бизнеса или кариерата, та се стигне до крайно рискованите действия. Освен това днес в 21:08 часа Луната е във фаза Първа четвърт – Слънцето в Дева и Луната в Стрелец са съответно на 11 градуса в знаците като образуват конфигурация таоквадрат с Марс в Близнаци. Не бива да се стряскате от факта, че всеки ден има такива напрегнати конфигурации и аспекти.

Няма как всичко да бъде перфектно. Все пак те са в различни знаци от предходните дни и в личен план засягат през следващите два дни други представители на Зодиака – подвижните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. При Луна в Стрелец реакциите ни са спонтанни, общуването искрено и директно, дори когато има конфликти. Тогава сме склонни да атакуваме с жар, макар и само словесно. Всичко, което ни е на сърцето, сме готови да си кажем „в прав текст“, дори с риск да нараним някого.

Бързо отминава бурята при огнените знаци, като при Луна в Стрелец сме готови да си признаем грешките и да се извиним, ако сме ги осъзнали.

В световен аспект напрегнатата конфигурация, включваща Слънцето, Луната и Марс в Близнаци както на самия 3 септември, така и през следващите 7 дни, повишава отново опасността от транспортни инциденти, пожари и експлозии, военни атаки по въздух, атентати, размирици и протести; прояви на насилие в учебни заведения, търговски центрове, в / с транспортни средства на многолюдни места; природни бедствия, падане от власт на министри и други личности на високи позиции. Успоредно с това Меркурий е в опозиция с Юпитер - Меркурий има отношение към децата, транспорта и домашните любимци, а Юпитер към влаковете и едрите животни, които могат да провокират инциденти с влакове или с домашни животни (коне, крави и други), а също и наранявания на хора (особено деца) от кучета.

Сериозен акцент в обществото ще бъдат темите за образованието, транспортът, пътищата, здравеопазването, здравето на хората, комуникациите, връзките, медиите, външно-търговските и международни отношения, политическата обстановка у нас и по света. По-уязвими държави са САЩ, Австралия, Афганистан, Индонезия, Италия, Канада, Латвия, Мексико, Нова Зеландия, Сърбия, Турция, Чили, Швеция, Япония и т.н. У нас времето ще се задържи като цяло приятно през следващите 7 дни, но сутрешните и вечерни температури вече ще са много по-ниски, а през деня няма да е така горещо както в предходните два месеца. Ще има и мъгли, краткотрайни валежи с гръмотевични бури, на места - по-силен вятър. Не са изключени и наводнения в някои райони.

В личен план на този ден, а и в някои от следващите 7 дни, по-неблагоприятно ще бъде влиянието на звездите за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Марс в Близнаци създава опасност за възпалителни процеси на белите дробове, за изгаряния, травми на ръцете, транспортни и други инциденти.

Денят и седмицата като цяло се очертават доста динамични и променливи. Ситуациите и отношенията са непостоянни.

Днес е препоръчително да избягвате спорове и да сте по-предпазливи в действията си. Желанията ви са твърде силни, склонни сте към избухливост и риск. Изисква се повече постоянство, толерантност и адаптивност. Добър ден за творчески и интелектуални занимания, за провеждане на лунната диета за изчистване на организма от токсините. Ако не е наложително, избягвайте пътуване на дълъг път. Ограничете контактите, особено с негативно настроени хора.

Хармоничните аспекти на Луната в Стрелец с Меркурий във Везни и с Юпитер в Овен ще се отразят доста по-позитивно както на настроението и физическото състояние, така и на взаимоотношенията с околните при родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Чудесен ден за семейни срещи и празници, за пътувания и забавления с приятели, интелектуални и творчески дейности, кръщенета, посещение на концерти и състезания на открито. Бъдете здрави!