Най -точният хороскоп за 3 януари

Астро
06:21 - 03 Януари 2022
1768
Най -точният хороскоп за 3 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.   

На 3 януари Луната за пореден ден е в земния знак Козирог. Днес тя съвпада с Венера и Плутон в Козирог и заедно те са в хармоничен аспект с Нептун в Риби. Вярно, че Венера е ретроградна, което не се отразява добре на интимните връзки и бизнес съдружия. Съвпадът й с Луната и Плутон при някои хора ще се отрази по-стресиращо на взаимоотношенията, но при други ще внесе голяма страст и дълбочина на чувствата. Козирог е консервативен и традиционалист, вътрешно несигурен.

Той изпитва страх от изоставяне и поради това поставя емоционални бариери, докато не се увери в чувствата на човека, когото харесва. Нуждае се от грижовен и мил партньор, за когото партньора и семейството са всичко. На този ден много от нас ще са настроени на романтична вълна, ще се чувстват одухотворени и творчески вдъхновени. Ще нахлуват стари спомени, ще мечтаем за бъдещето. Силно се нуждаем от любов и материална сигурност, да бъдем харесвани и оценени.

Не бива да изпадаме и в крайни очаквания, а да бъдем реалисти.

Денят крие и някои опасности – съвпадът на Луната с Венера и Плутон повишават опасността в световен план от прояви на физическо и сексуално насилие над жени, кражби на пари и ценности, инциденти по време на семейни тържества, пропадане в дупки / пропасти, срутване на земни маси; инциденти в планини, в мина, в метро, в подлези или на строителни обекти. От 18:20 до 00:44 часа на 4 януари Луната е „без курс“.

Много хора ще се прибират обратно към дома си, шофирайте разумно и със съобразена скорост. Контролът по пътищата ще бъде повишен.

3 януари е неблагоприятен ден за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Слънчевото време и затоплянето създават опасност за падане на лавини в планините. Ако сте избрали планината в този почивен ден, бъдете много по-внимателни и предпазливи. Избягвайте непознати компании и хора. Не давайте повод за ревност на партньора си и бъдете по-мили.

Предпазвайте се от кражби и финансови измами, от неприятности с контролни органи и глоби. Днес не е добре да провеждате разговори на тема пари или имоти, за изясняване на взаимоотношения. Хармоничните аспекти на трите планети в Козирог (Луна, Венера, Плутон) с Нептун в Риби ще оказват много по-благоприятно влияние на родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Някои от вас ще се срещнат случайно или направят някакъв контакт със своя стара любов от миналото. Можете и да направите стъпка към подобряване на отношенията с някого, когото харесвате или обичате, но поради някаква причина сте се разделили.

Изпълнени сте с вяра, настроението е романтично. Много добър ден за вас както за интимни срещи, така и за творчески дейности, планиране на дългосрочни цели или на бъдещи почивки / пътешествия, за излети, за посещение на изложби и културни мероприятия, за всякакви забавления и развлечения. Бъдете здрави!