Най -точният хороскоп за 3 юли

Астро
07:05 - 03 Юли 2022
3161
Най-точният хороскоп за 3 юли

На 3 юли Луната отново е в огнения знак Лъв, като до обяд дисхармоничният аспект със Сатурн във Водолей все още е активен. От 12:59 до 15:31 часа българско време Луната е „без курс“.

До 15:31 часа звездите са с неблагоприятно влияние за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Аспектът Луна / Сатурн не е за подценяване, особено в емоционално отношение. Засилва се усещането за липсата на обич и внимание, проява на неразбиране, неудовлетворение, натовареност с отговорности, ограничения и затруднения.

Някои хора може да са твърде сдържани и дистанцирани, а други – да изразяват емоциите си доста грубо. Повишена е опасността от спорове и изблици на гняв, от аварии и инциденти.

По мое наблюдение при подобни аспекти има засилен контрол и проверки от страна на държавните органи, затова е препоръчително да се спазват наредбите и законите във всяка сфера, особено в заведенията за хранене, в барове и дискотеки, хотели, игрални зали, по пътищата на страната и по границите ни, където е доста натоварено и затруднено придвижването тези два дни.

Преди обед Луната е в хармоничен аспект с Меркурий в Близнаци, които са с много по-благоприятно влияние при родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Вие ще мислите и взимате решения по-логично, ще бъдете с по-добра концентрация, по-лесно ще общувате и ще постигате разбирателство с околните.

Не може да не спомена и за напрегнатия аспект на Меркурий с Нептун в Риби както днес, така и до напускането на Меркурий на 5 юли знака Близнаци. Те внасят мисловно объркване, понижават концентрацията и са възможни грешки в работата. Повишават опасността от кражби и загуба на телефон, документи, ключове, пътнически багаж, автомобил и др.; измами с документи, телефонни измами, хакерски атаки, заразяване с вируси на компютри или мобилни телефони.

Най-уязвими до 5 юли са родените през трета декада и с рожден Меркурий в знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. В интервала от 12:59 до 15:31 часа е препоръчително да не се взимат решения за бъдещето, да не се започват нови начинания, да не се подписват договори (включително брачни) и да не се предприемат каквито и да било рискове. В 15:32 часа Луната преминава в земния знак Дева, където ще бъде до 01:25 часа на 6 юли. При Луна в Дева ставаме по-разумни и практични. Мисленето ни е логично, концентрацията добра. Вникваме детайлно във всичко и не може да ни убегне дори най-малката подробност. Стремим се към самоусъвършенстване и придобиване на нови умения или знания.

По-неблагоприятното при Луната в Дева е присъщата тревожност и критика на Девата за всяко нещо. През следващите два дни и половина се нуждаем от насърчаване и подкрепа, за да се почувстваме полезни и ценни.

Вълнуват ни темите за здравето, за взаимоотношенията с близките и работни въпроси. В неделния ден Луната все още не образува главни аспекти с другите планети, но е в дисхармоничен аспект към Слънцето на родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Емоциите и енергията ви са променливи и нестабилни. Не се натоварвайте физически и емоционално. Хранете се здравословно, избягвайте трудно смилаеми и мазни храни.

Луната в Дева след 15:32 часа е с по-позитивно влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Добро време за срещи и интелектуални разговори, за дребни ремонти, шиене, ръкоделие и други, за писане или четене, подреждане на документи или на дрехите в гардероба. Бъдете здрави!